Слави Трифонов унижи Солтарийски! (БОЦКО БЕСЕН)

Слави Трифонов унижи Солтарийски! (БОЦКО БЕСЕН)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов се подигра с Борис Солтарийски, който призна, че не го е очаквал!

Борис Солтарийски е бесен на Слави Трифонов. Беквокалистът на Ку-ку бенд, който насторо вдигна сватба с любимата си Аделина Димитрова и вече е щастлив татко на новородено, не може да повярва на това, което направи Слави Трифонов.

Борис Солтарийски бил шокиран дотам, че не си правил труда да си държи устата затворена, а бълвал змии и гущери пред колегите си в телевизията. Причина за яда и огорчението му е фактът, че Слави Трифонов не му дал и стотинка за сватбата и раждането на детето му. Докато почти докрая Борис Солтарийски вярвал, че за старта на новия си семеен живот ще получи от Слави Трифонов поне 10 бона.

Слави Трифонов

Борис Солтарийски смята, че Слави Трифонов го е подиграл

Е да, ама сметките му се оказаха криви. Слави Трифонов не стига, че не му дал и лев, ами отбил номера и минал с един подарък и за сватбата, и за раждането на наследника на Солтарийски. А подаръкът се състоял от картина /разбира се не уникат за милиони/ и сладка картичка с мило пожелание.

Тъкмо тази картичка обаче взривила Борис Солтарийски, който приел дара на Слави Трифонов като изключителна подигравка и обида. Днес певецът е изпаднал в силно колебание и се съветва с жена си Аделина Димитрова дали да продължи да работи в „Шоуто на Слави“, или да напусне скоропостижно.

„Борката е съсипан, защото открай време той чувства, че е последният човек от Ку-ку бенд, когото Слави Трифонов уважава. Разбира се, той не иска да се мери с Цветан Недялков, с Годжи или с Евгени Димитров – Маестрото, които са дългогодишни и най-добри приятели на Дългия, но се чувства като последна дупка на кавала. А и самите зрители отлично знаят, че Солтарийски е този, с когото Слави се бъзика най-заядливо в шоуто и го е наричал с всякакви обидни епитети“, коментират служители на Би Ти Ви.

А с последния удар на Слави Трифонов – картичката с пожелания, вместо хонорар, чашата на търпението му преляла. Тепърва ще разберем обаче дали младата майка Аделина Димитрова ще се съгласи мъжът й да рискува семейния бюджет заради едната си гордост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов унижи Солтарийски! (БОЦКО БЕСЕН)”

  1. Angelina Mednikarova

    окт. 17. 2014

    Абе тоя лигльо до кога ще циври "като вдовица за………."?. Там е певец и да си изпълнява задълженията! Не стига, че Слави като го допусне и в други изяви, започва да се лигави, да имитира Годжи, да се прави на един "простак", а може би си е такъв, а има и претенции за сватби, кръщенета и др. Това си е личен избор на Слави на кого и какво да подари! Айде, Лигльо, ПЪТУВАЙ !!!!! иЗЛЕЗНЕШ ЛИ ОТТАМ ЩЕ БЛИЖЕШ НЕ РАНИ, АМИ И …………….

Добавете коментар