Ани Цолова се превърна в тема номер едно в телевизията след тази сутрин!

Ани Цолова взриви Нова телевизия рано тази сутрин. Или по-точно е да се каже новата Ани Цолова, тъй като в подобен вид до момента нито колегите й, нито зрителите я бяха виждали. Партньорката на Виктор Николаев се появи в ефир с визия, каквато някой трудно би си представил за нея - още повече в толкова ранен час.

Ани Цолова се беше барнала с коса, опъната назад в опашка и черен грим, подходящ повече за нощен клуб. Тясната й рокля бе с деколте далеч по-голямо от обичайните за нея, а огромно колие се опитваше да прикрие гледката, неподходяща за малки деца.

[caption id="attachment_425343" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова цъфна в ефир рано сутрин като жената вамп[/caption]

Да си го кажем направо, колието не прикриваше нищо. Още повече, че видимо Ани Цолова бе забравила да си сложи сутиен, или нарочно го бе игнорирала от облеклото си. Под роклята й често се виждаха издатини, които само наличието на сутиен би могло да прикрие, но уви - такъв нямаше.

Вместо да насочи вниманието на гостите и зрителите към наболелите проблеми от ежедневието и политиката, Ани Цолова изглеждаше така, сякаш сутрешния блок трябва да представи нея като тема номер едно.

Моментално в интернет форумите започнаха да се трупат коментари, кой от кой по-цветисти и крайно неподходящи за този часови пояс, в който повечето хора още не са си изпили първото кафе за деня.

"Ани Цолова явно е решила да избяга от скучния си образ на суха англичанка и нещо се е развихрила. Първо се вманиачи в теглото си и свали повече от 20 килограма, но явно отслабването само не я задоволява. Някой й е пуснал мухата, че изглежда добре натокана като Елена Кучкова и подобни кифли, та е решила да замяза на тях", пишат потребители във форумите.

Повечето обаче не одобряват предизвикателната визия на Ани Цолова по време на сутрешния блок, а и допълват, че нито работата й, нито пък семейният статус и годинките вече й го позволяват.