Ето кой спонсорира капризите на Зорница Линдарева

Преди няколко години Зорница Линдерева далеч не е изглеждала по начина, по който изглежда в момента. Както вече стана ясно моделката е успяла да пребори булимията. В този тежък момент от живота си Зорница Линдарева посегнала към успокоителните, на които разчита и до днес за справяне с нервните кризи.

Преди няколко години Зорница Линдарева тежала цели 85 килограма и не се чувствала никак комфортно. Моделката успяла да се пребори и с наднорменото тегло. Веднага след като отслабва, Зорница Линдарева се решава да се сдобие и с по-пищно деколте. Операцията й струва около 3500 евро. Според думите на Зорнциа Линдарева, майка й е платила интервенцията.

Оказва се, че истината е съвсем друга. По това време 18-годишната Зорница Линдарева имала връзка с богат арабин, разкриват нейни признати от столичния квартал "Люлин". Богаташът платил операцията на любимата си.

[caption id="attachment_425346" align="alignright" width="300"] Зорница Линдарева Богат арабин платил пластичните операции на Зорница Линдарева[/caption]

Това не е единствената корекция, която Зори си е правила. От 18-годишна тя е редовна клиентка на клиниките по пластична хирургия в столицата.

Зорница Линдарева се е подложила и операция за извайване на талията. Дори и след като отслабнала, моделката все още нямала талия. Това е причината тя да легне под скалпела. Зорница Линдарева последвала примера на  повечето известни дами у нас, които прибягват до т.нар. хирургическа намеса, известна като премахване на плаващите ребра. Процедурата била извършена от виден пластичен хирург и струвала около 4 000 евро. Сумата е била платена от богатия арабин, с който Зорница Линдарева имала връзка по онова време, пише Хот арена.

Още с влизането си във ВИП Брадър, Зорница Линдарева се ожали, че силиконът й вече е за смяна. Може би моделката все още не си е намерила спонсор, който да плати скъпата хирургическа интервенция.