Евгени Минчев изигра съквартирантите си

Евгени Минчев изигра съквартирантите си
3 (60%) 2 votes

Евгени Минчев успя да надхитри останалите съквартиранти на ВИП Брадър

Евгени Минчев успя да надхитри съквартирантите си във ВИП Брадър.  Благодарение на тактиката си, светският лъв ще прибере най-висок хонорар във формата. Първоначално медиите разпространиха информация, че хонорарът на Евгени Минчев е 80 000 лева. Оказа се, че той е в пъти по-голям и светският лорд е прибрал цели 250 000 лева. Това е най-високият хонорар във ВИП Брадър. Освен Евгени Минчев и Йорднка Христова е със същия хонорар.

Първоначално продуцентите предложили на Евгени Минчев хонорар от 80 000 лева, но той не се съгласил, заявявайки, че подобен хонорар може да вземе и като коментатор на риалитито. Светският лъв настоявал за абсурдния хонорар от 500 000 лева. В крайна сметка двете страни се договорили за хонорар от 250 000 лева.

Благодарение на Евгени Минчев, Йорданка Христова склонила да влезе в Къщата. Евгени Минчев настоявал и за самостоятелен апартамент и благодарение на него и Йорданка Христова се облагодетелства от тази привилегия.

Евгени Минчев

Евгени Минчев с хонорар от 250 000 лева

На практика пресметливият Евгени Минчев успя да прецака останалите съквартиранти, тъй като той взе най-високия хонорар и за тях останаха само трохите.

Хонорарите на останалите участници в риалитито са между 20 000 и 50 000 лева. Другата рекордьорка по висок хонорар е Зорница Линдарева, която не макар, че не може да се похвали с висок хонорар като този на Евгени Минчев, за разлика от останалите съквартиранти ще вземе 75 000 лева. Първоначално продуцентите й предложили по-ниска сума, но Зорница Линдарева отказала. В последствие продуцентите склонили, тъй като без нея нямаше да е пълна интригата с любовния триъгълник, около която се завъртя ВИП Брадър.

Евгени Минчев е имал договорка с продуцентите да не парадира с високия си хонорар, за да не поискат и останалите съквартиранти по-високи хонорари. Според мълвата той не е бил изгонен от зрителите на риалитито, а просто договорът му с ВИП Брадър изтекъл, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Евгени Минчев изигра съквартирантите си”

  1. Zaharna Zaharna

    окт. 17. 2014

    eeee da syper qko sme6ni ste 😉 evgeni lqlq nezam si kva tam lindareva lqlq,mn ste
    жалки в последно време тотално се изумявам,чета и не вярвам на очите и ушите си,тестото ви мили мой брадари не втасва ко пр ако ще и от оня св мъртъв да вкарате сезона ви е адски скучен,само се чудя,защо играете на дребно,Рим казва хляб и зрелища,А вашата позиция е ХОНОРАР,както казах нека мине един свобдно избран ваш служител през цяла бг,да избере хора ей така без да зн нищо без тях ,и да нарвите реалити шоу , това дето го правите тези постановки,просто не струват , майката на вулева колко дн щее интересна мислите,както казах накрая ще останат голяата наша йорданка христова,ива екимова и кали дали ще са в този вид незнам не ща и да знам,но сте адски скучни ,моля спрете да търсите сензации там където няма,незнам с ко ви грабна майката на вулева людмила,ма явно сте доста слаба телевизия,щом получихте тоя срив от една безизвестна ула и станахте сигнално червено,ето е се крия виждате лицето ми,а дали търпите критиката ми не ми дреме,един ден ей така гледах един ваш лайф с тази людмила,мн жалки бяхте,пък тоя зюмбюл самопровъзгласил се евгени ай спрете ни занимавате с него колко е уен кадърен как го мята то укоцяло зло ко да мята и гил плод ще яде ако е на версия или дарм,просто сте жалки ,нищо не вкарвате с това не обичам квалификации и рамкови откровения,но вие просто сами се обграждате с тях,едва ли тов там тачо дето е безлично има некви фенове и тая композция за диктата оле боже толкова е жалка тази ваша последна стартова стъпка да привлечете внимание,МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛИ ,МОЯТА МАЙКА ХАРЕСВА НОВИНИТЕ ВИ И ЗАСПИВА НА РАЗПЛУТОТО ВИ ПРЕДАВАНЕ,АЗ ХОДЯ ДА И ИЗКЛЮЧВАМ ТВ И ВЕРОЯТНО МН ХОРА ЗАСПИВАТ НА ВАШЕТО ПЕДАВАНЕ И ПО-ТОЗИ НАЧИН ВИ ДИГАТ РЕЙИНГА БЕЗ ДА ЗНАЯТ,ИСТИНАТА Е ЧЕ СА ВИ УНИКАЛНО СЛАБИ ПРОУЦЕНТИТЕ НЕ НИЩО ИНТЕРЕСНО НЕ ДАВАТЕ САМО ПОМИЯ,НЕ СЕ ЧУДЕТЕ АКО РЕЙТИНГА ВИ СПАДА ,ОПРЕДЕЛЕНО Е Е ЗАРАДИ ЕВГЕН МИНЧЕВ,ПРОСТО СЕ УНИКАЛНО СКУЧНИ ТОВА Е. С ПОЗДРАВ НАЙ-СЪРДЕЧЕН ВАШ ПРИЯТЕЛ ВЕЧН МН ОТЕГЧЕН ПОЗДРАВ ОТ МЕН ХУБАВ ДЕН И ДАЙТЕ МАЛКО СВЕЖЕСТ НЕ ТЪПЧЕТЕ СКУЧНО Е 🙂 ББ

Добавете коментар