Евгени Минчев успя да надхитри останалите съквартиранти на ВИП Брадър

Евгени Минчев успя да надхитри съквартирантите си във ВИП Брадър.  Благодарение на тактиката си, светският лъв ще прибере най-висок хонорар във формата. Първоначално медиите разпространиха информация, че хонорарът на Евгени Минчев е 80 000 лева. Оказа се, че той е в пъти по-голям и светският лорд е прибрал цели 250 000 лева. Това е най-високият хонорар във ВИП Брадър. Освен Евгени Минчев и Йорднка Христова е със същия хонорар.

Първоначално продуцентите предложили на Евгени Минчев хонорар от 80 000 лева, но той не се съгласил, заявявайки, че подобен хонорар може да вземе и като коментатор на риалитито. Светският лъв настоявал за абсурдния хонорар от 500 000 лева. В крайна сметка двете страни се договорили за хонорар от 250 000 лева.

Благодарение на Евгени Минчев, Йорданка Христова склонила да влезе в Къщата. Евгени Минчев настоявал и за самостоятелен апартамент и благодарение на него и Йорданка Христова се облагодетелства от тази привилегия.

[caption id="attachment_425338" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев с хонорар от 250 000 лева[/caption]

На практика пресметливият Евгени Минчев успя да прецака останалите съквартиранти, тъй като той взе най-високия хонорар и за тях останаха само трохите.

Хонорарите на останалите участници в риалитито са между 20 000 и 50 000 лева. Другата рекордьорка по висок хонорар е Зорница Линдарева, която не макар, че не може да се похвали с висок хонорар като този на Евгени Минчев, за разлика от останалите съквартиранти ще вземе 75 000 лева. Първоначално продуцентите й предложили по-ниска сума, но Зорница Линдарева отказала. В последствие продуцентите склонили, тъй като без нея нямаше да е пълна интригата с любовния триъгълник, около която се завъртя ВИП Брадър.

Евгени Минчев е имал договорка с продуцентите да не парадира с високия си хонорар, за да не поискат и останалите съквартиранти по-високи хонорари. Според мълвата той не е бил изгонен от зрителите на риалитито, а просто договорът му с ВИП Брадър изтекъл, пише Хот арена.