За първи път в историята на шоуто продуцентът Маги Халваджиян взима такова решение!

Психически срив и много сълзи ще има довечера в шоуто "Х Фактор", когато от цели 27 участници, менторите ще трябва да изберат само 12, които да продължат на големите концерти. Драмата в предаването ще бъде подкладена допълнително от продуцента Маги Халваджиян, които за първи път в историята на "Х Фактор" ще постави условие на менторите.

Маги Халваджиян ще разкрие на Саня Армутлиева, Заки, Мария Илиева и Любо Киров, че като ментори те ще имат право сами да изберат своите четирима финалисти, но само при условието, че още при първото гласуване всеки от тях ще се раздели с един свой талант.

[caption id="attachment_425336" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян поставя първото по рода си подобно условие в шоуто[/caption]

Това решение на Маги Халваджиян ще се стовари като камък върху четиримата ментори и все още не се знае дали ще го приемат. Адски трудна ще е задачата на Саня Армутлиева, която ще даде шанс само на една от по-малките си участнички. Кристина и Михаела ще застанат рамо до рамо, за да чуят "присъдата" си, а след това ще последват реки от сълзи.

Защото източници разкриха, че от двете невероятно талантливи момичета, Саня Армутлиева ще остави да продължи в шоуто единствено ангелогласната Михаела. Докато Кристина ще трябва да се прибере у дома и да се опита отново в шоуто чак догодина.

Това ще се отрази страшно зле на талантливото момиче, което от началото на кастингите досега даде всичко от себе си. Кристина пя като змей, въпреки че на последния концерт беше болна - почти нямаше глас, а и се превиваше от бъбречна криза.

Михаела обаче бе поставена на нейното място миналата година, когато Заки предпочете Ана Мария пред нея. Затова и в този момент е наистина справедливо ако Михаела продължи в шоуто. Тъй като според съвета на Маги Халваджиян две момичета на толкова крехка възраст са много за формата. Дали е прав?!