Калканджиева се е договорила с продуцентите на ВИП Брадър още преди да влезе в риалитито

Калканджиева и продуцентите на ВИП Брадър са сключили тайна договорка още преди влизането на миската в Къщата. Най-важното условие на модната шефка било продуцентите редовно да я снабдяват с бял прах. Калканджиева ги предупредила, че ако не получава редовно дозата си, ще изпадне в криза, разкри бивш съквартирант.

Участникът във ВИП Брадър, който направи скандалното разкритие, заяви че Евгения Калканджиева получавала редовно дозата си в Къщата. Все още не е ясно по какъв начин е ставало предаването на пратката, пише Хот арена.

Според думите на бившия брадър Евгения Калканджиева и Тачо редовно получавали обещаното. Именно употребата на белия прах е причината за агресивното и в повечето случаи неадекватно държание на Калканджиева и Тачо. Именно под въздействието на белия прах Тачо удари Зорница Линдарева. Тогава продуцентите решиха, че е по-добре той да напусне формата, тъй като поведението му застрашава безопасността на останалите съквартиранти.

[caption id="attachment_425332" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева се договорила с продуцентите преди да влезе в риалитито[/caption]

Напускането му изигра лоша шега на продуцентите, тъй като Евгения Калканджиева започна да се държи още по-агресивно с останалите съквартиранти и дори белият прах не й помага да се успокои.

Според източника на скандалното разкритие, продуцентите на ВИП Брадър не вкарват за пръв път в Къщата бял прах. Това е често срещана практика във формата. Преди години служител на формата снабдил уж тайно гостите в един от лайфовете с бял прах, но вместо да се засрамят от постъпката си, продуцентите на формата продължават в същия дух.

Източникът на Хот арена е категоричен, че Калканджиева и Тачо са двамата участници в новия сезон на ВИП Брадър, които се ползват с тази "привилегия" в Къщата.