Брадърът Мартин Мартинов се събра с голямата си любов в лицето на Теди Бургазлиева!

Първият официално изгонен от Къщата на Вип Брадър - моделът Мартин Мартинов изобщо не съжалява за това. Защото престоят в шоуто щеше да му отнеме най-голямото щастие в живота - да се събере отново с единствената си и голяма любов в лицето на бившата Мис България Теди Бургазлиева.

Да, двамата са отново заедно, след като Теди Бургазлиева се върна в родината си преди две седмици и се срещна с Мартин Мартинов след 2-годишна раздяла. Теди Бургазлиева работи и живее в Лос Анджелис и се издържа като служител на банка там. Тя първоначално се провали с опитите си да създаде моден лейбъл, но пък й провървя с работата в банката, откъдето вади достатъчно пари, за да живее и да се издържа в Лос Анджелис.

[caption id="attachment_425325" align="alignright" width="292"]Мартин Мартинов Мартин Мартинов и Теди Бургазлиева са отново заедно[/caption]

Мартин Мартинов пък работеше и живееше в Ню Йорк. Двамата с Тези Бургазлиева живели заедно преди доста години и били лудо влюбени, но огромната им ревност и неопитност ги провалили. "Теди искаше сериозност, семейство и деца, а аз бях още толкова млад, че не можех и да си го представя дори. Затова се разделихме, но само физически. Духовно тя винаги е била моята единствена половинка и така и не успях да срещна дружа жена, която да заеме мястото й в сърцето ми", признава в откровено интервю Мартин Мартинов.

Двамата с Тези Бургазлиева се срещнали дни, след като манекенката се върнала в България. Отишли на ресторант и прекарали там повече от 6-7 часа. Разговорът вървял така приятно, че не след дълго Мартин Мартинов и Теди Бургазлиева осъзнали, че всъщност никога не са спирали да се обичат.

И той й отправил предложението да се съберат да живеят отново заедно. Най-голямото му щастие е, че тя приела. Оттук нататък може да чакаме само новината за предстояща сватба, а защо не и за деца - след време.