Майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева е същински пожар!

Невероятната изненада на Вип Брадър да вкара в Къщата сред съквартирантите майката на Албена Вулева, бе посрещната с тотален шок от всички. Ако Албена Вулева доскоро бе определяна като скандална, то това беше, защото участниците не познаваха родителката й Людмила Захажаева. Снощи тя влезе с целия си блясък в шоуто, а появата и поведението й втрещиха съквартирантите.

Людмила Захажаева прекрачи прага на общия дом, барната досущ като Лили Иванова и гушнала в прегръдките си кученцето Исай - до което не позволи на никой да се докосне. Най-изненадана от всички бе щерка й Албена Вулева, която така се оцъкли при вида на майка си, че не можа да си каже приказката.

[caption id="attachment_425316" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева Людмила Захажаева е същински пожар в Къщата[/caption]

Да, двете се прегърнаха и разцелуваха, но на всички направи впечатление, че Албена Вулева не представи Людмила Захажаева на съквартирантите като своя родителка. Тя до последно не каза и дума, а обяснението коя е даде самата Людмила Захажаева.

Тя поздрави всички най-безцеремонно като дори не се опита да запомни имената на хората срещу себе си. Размаха пистолет играчка и единственият, на когото започна да прави мили очи, беше съпругът на Жени Калканджиева - Тачо.

"Къде е Тачо?! Идвам да го пазя. Много е готин", постоянно повтаряше Людмила Захажаева и изглеждаше така ентусиазирана от срещата си с Тачо, че дори Жени Калканджиева я погледна доста озадачено.

Да не говорим за Зорница Линдарева, която изгуби ума и дума. Зорница обаче бързо се окопити от шока и разсъди, че щом Людмила Захажаева е майка на приятелката й Албена Вулева, то тя е в безопасност от словесните нападки на рускинята.

Със сигурност Людмила Захажаева ще изпадне в остри конфликти най-рано с Кали и Камелия Тодорова, които отдавна са заявили непоносимостта си към Албена Вулева и всички жени от нейния типаж.

Скандалите предстоят, а Къщата на Вип Брадър ще се разтресе, както никога досега, обащават от формата.