Мира Радева разкри как е успяла да надмине Андрей Луканов

Мира Радева разкри подробности около новия си бизнес. Социоложката, която блесна с кулинарните си умения, докато беше във ВИП Брадър, реши да се изяви в ново амплоа. Тя сподели във Фейсбук, че започва собствен бизнес с сферата ба ресторантьорството. Мира Радева е решила да отвори пицария в село Бели Искър.

Шефката на Института по маркетинг и социални изследвания вече е подписала договора за закупуване на помещение, което е окаяно състояние и се нуждае от сериозен ремонт. Мира Радева сподели новината с приятелите си в мрежата. Тя допълни, че започва ремонта на помещението и се надява много скоро пицарията да заработи.

Мира Радева се прослави не само като добра кулинарка във ВИП Брадър, но и като организатор на празника Родопски зелник.

[caption id="attachment_425310" align="alignright" width="300"]Мира Радева Мира Радева не скри задоволството си от факта, че успяла да надмине Андрей Луканов[/caption]

Социоложката, която реши да се впусне в новата авнтюра, сподели, че е избрала село Бели Искър поради две причини. Първата от тях е, че тя много обича това село и втората е, че в него няма приятно място, където младите хора да организират срещите си.

Мира Радева разкри и как се е зародила идеята й за подобен проект. Тя сподели, че преди време е била в САЩ. По време на престоя си там, тя се впечатлила от затворено американско общество, което се крепи на помощта на всеки един от членовете в него, разказа Мира Добрева в ефира на Нова тв.

Социоложката не пропусна да изтъкне и факта, че е успяла да надмине дори Андрей Луканов, започвайки бизнес в село Бели Искър.

Мира Радева заяви, че преди години самият Андрей Луканов е искал да купи място в село Бели Искър, за да построи къща там, но не успял и затова си купил парцел в село Мала църква. Социоложката изтъкна, че за разлика от Андрей Луканов тя е успяла да сбъдне мечтата си и много скоро ще бъде собственик на пицария в село Бели Искър, пише БЛИЦ.