Радан Кънев направи нова порция скандални разкрития

Радан Кънев хвърли нова бомба в медийното пространство. Наследникът на Иван Костов разкри истинската причина за неуспеха на преговорите между партията му и ГЕРБ. Той е категоричен, че зад действията на Бойко Борисов стои желанието му да работи с определени политически сили.

Радан Кънев е категоричен, че причината за прекъсване на преговорите между ГЕРБ и Реформаторския блок е желанието от страна на Бойко Борисов да се коалира с ДПС и ББЦ. Реформаторът е убеден, че това е причината за прекратяването на консултациите за коалиционно партньорство между ГЕРБ и Реформаторския блок.

Радан Кънев е на мнение, че всяка една партия, която е била опозиция на кабинета "Орешарски", днес може да работи с останалите партии, които са подкрепяли предишното управление.

[caption id="attachment_425307" align="alignright" width="300"]Радан Кънев Радан Кънев е убеден, че ГЕРБ иска да се коалира с ДПС[/caption]

Наследникът на Иван Костов изказа мнението си и за "България без цензура". Той заяви, че тази партия представлява един порочен кръг и е съвкупност от модели, от които българското общество иска да се отърве завинаги. Радан Кънев посочи, че тези модели все още съществуват в управлението на България и за съжаление ще бъдат част и от следващия парламент. Той допълни, че зад това стои кръгът, подкрепян от Ковачки, които лансира начин за провеждане на избори, които цяла Европа отхвърля.

За разлика от Радан Кънев, Меглена Кунева определи консултациите между ГЕРБ и РБ, като задълбочени, а не просто като формалност. Тя е убедена, че ако има желание от страна на двете партии да работят заедно, то това означава, че между тях няма непреодолими пречки.

Радан Кънев е категоричен, че ГЕРБ са тези, които трябва да инициират нови преговори, ако желаят да работят заедно с Реформаторския блок, пише БЛИЦ.