Елена Кучкова е категорична, че плеймейтките са сериозни дами

Плеймейтката Елена Кучкова, която е част от съквартирантите във ВИП Брадър, сътвори нова изцепка.

Елена Кучкова заяви категорично пред останалите съквартиранти, че плеймейтките, каквато е и самата тя, са най-обикновени момичета, които обаче никак не са за подценяване. Блондинката смята, че това, че на пръв поглед изглеждат доста дръзки, не ги превръща в разкрепостени или скандални личности. Силиконката посочи, че освен това те не са глезени момичета, които са скарани с домакинската работа.

[caption id="attachment_425295" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова е категорична, че плеймейтките са сериозни дами Елена Кучкова е категорична, че плеймейтките са сериозни дами[/caption]

Една от причините Елена Кучкова да се съгласи да влезе в къщата на ВИП Брадър е да покаже точно обратното. Тя възнамерява да продължи линията, която следваха другите две нейни колежки, придобили известност покрай титлата плеймейтка – Златка Димитрова и Златка Райкова, по-известни като Черната Златка и Русата Златка. Елена Кучкова даде да се разбере, че плеймейтките не се различават от останалите представителки на нежния пол, не ги е страх да ходят с анцузи и без грим в ежедневието, както и да готвят и чистят. Силиконката твърди, че горещите на пръв поглед момичета, са сериозни дами, които далеч не са толкоз скандални, колкото изглеждат.

Тя твърди, че тези жени нямат фриволно поведение, при все, че обществото остава с точно обратното впечатление, пише bliasak.bg. Елена Кучкова е категорична, че зрителите на ВИП Брадър няма да я видят да преиграва и ще остане естествена до края на престоя си в къщата. Междувременно стана ясно, че плеймейтката е доста притеснена, тъй като откакто е влязла под покрива на ВИП Брадър, тя не престава да сънува погребения и смъртни случаи, пише pik.bg. Тези сънища я карат да се замисли дали всичко с близките й е наред. Припомняме, че съквартирантите са изцяло изолирани от външния свят и нямат представа какво се случва извън къщата. Ели Кучкова обаче се успокоява с факта, че ако имаше нещо сериозно, Биг Брадър щеше да го съобщи.