Евгени Минчев втрещи с признание!

Ексцентрикът Евгени Минчев си призна откровено, че в Къщата бил непрекъснато в телесна възбуда. Той не уточни към кого е изпитвал физически апетити. Дали обектите му са били от женски или от любимия му собствен пол, но той се чувствал непрекъснато на върха на щастието. Светският лъв остана видимо недоволен, че камерите не са забелязали и отразили тази негова мъжественост. Но дебело подчерта, че това телесно напрежение в пакета той изпитвал непрекъснато на всеки петнадесет минути.

[caption id="attachment_425291" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев не спря да ръси простотии[/caption]

Паркетният лъв се самоизтъквам в предаването на Гала „На кафе”, че той е в такава форма, че може да създаде колкото потомство пожелае. Но много добре е разбрал своята роля на този свят и не това му е целта на земното съществуване. Евгени Минчев не забрави да подчертае, че има мъжаги, които не могат да станат бащи по редица здравословни проблеми или заради скрити физически недъзи. Сред мъжкото съсловие има и такива, които изпитват физическа немощ и не могат да „вдигнат самолета”. Лордът обаче не принадлежал нито към едните, нито към другите.

Пиарът на звездите разкри още, че докато е бил в Къщата някой му е хакнал профила във Фесбук. Според него това е много грешно послание към неговата персона, която не може да бъде схваната и разкрита от всички у нас. И затова имала вина донякъде известността му и сигналите, които били схващани погрешно от широката общественост.

В собствения си саркастичен стил Евгени Минчев отново подхвана персоната на естрадната ни прима Йорданка Христова. Според Евгени колежката му от импровизираното Политбюро била само известна, но в никакъв случай не е ВИП-звезда.

Той се похвали пред Гала и нейните гости, че сам й е измислил и й дал прякор в къщата на диктатора Пиночет. Но в случая разликата била в това, че е с женски дрехи

Никой не можел да убеди Евгени Минчев, че певицата Йорданка Христова не е една властна жена, която не разкрива докрай своята истинска същност, защото е лицемерна.

Лордът не отстъпи и на йота от мнението си, че Йорданка Христова не е надарена с гласови данни като певица, а е добила своята популярност, защото е била снаха на комунистически вожд от висшия ешелон на властта.

Именно принадлежността й към управляващата кохорта в социалистическото ни минало я е направило известна, а тя не се е издигнала единствено и само заради таланта си. Евгени Минчев не забрави да изтъкне, че това, което е постигнал и империята, която е създал дължи само и единствено на себе си. Той не бил нито зет, нито снаха на знаменитост, номенклатурчик и не е бил любовник на човек, който да го издигне.