Диляна Попова побърква Асен Блатечки с капризите

Диляна Попова подлудява Асен Блатечки с постоянните си капризи. Синеоката красавица, която преди седмици дари актьора със син, постоянно го тормози с прищевките си. Моделката поискала от Асен Блатечки да й наеме охрана под предтекст, че докато е в парка с малкия Борил непознати мъже я притесняват. Красавицата се жалва, че постоянно става обект на свалки от страна на непознати господа.

Капризите на Диляна Попова не свършват до тук. Младата майка иска от любимия си освен бодигард, да й наеме и детегледачка, която да й помага в грижите за Борил, тъй като не се справя сама. Моделката се жалва пред свои приятелки, че Асен Блатечки не й помага за малкия.

[caption id="attachment_425286" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова подлудява Асен Блатечки с капризите си[/caption]

Знаменитият баща на малкия Борил почти не се прибира у дома. Той прекарва с Диляна Попова и сина им едва няколко часа в денонощието. Асен Блатечки обикновено се прибира късно вечер и рано сутрин отново излиза. Близки на двойката коментират, че той е истински работохолик и работи почти денонощно.

Именно честото му отсъствие от дома е причината за зачестилите му напоследък скандали с Диляна Попова. Синеоката красавица е бясна, че Асен Блатечки почти не отделя никакво време за нея и малкия Борил.

Както вече стана ясно, актьорът купи апартамент на Диляна Попова веднага след като роди Борил. Младата майка и първородният й син се нанесоха в жилището, веднага след като ги изписаха от болницата. Жилището се намира в центъра на столицата.

В медиите се появи информация, че Асен Блатечки е теглил кредит, за да купи апартамент за Диляна Попова. Той беше засечен да влиза в нотариална кантора, след което с папка документи се отправи към банков офис, откъдето си тръгна видимо доволен с документ в ръка.