Камелия осъзна грешката си с Люси Дяковска, но е късно!

Ивана окончателно изгони от дома си своето гадже Камелия. Двете заживяха заедно, след като сервитьорката напусна скандално бившата си любовница, певицата Люси Дяковска. Тя дълго страда за изгората си, с която бяха заедно почти три години. Двете се запознаха в столичен ресторант, където Камелия беше салонен управител. После новосформираната двойка живя в Германия, където червенокосата изпълнителка има успешна кариера. При връщането си в България Люси купи апартамент, който преписа на любовницата си.

При раздялата, която се случи след като двете участваха в предишния сезон на ВИП Брадър певицата продаде жилището и приятелката й безцеремонно си взе половината сума от него. Люси взе и две кафенета на гаджето си, за да има работа. След като Люси и Камелия се разделиха, поради липса на стабилна финансова инжекция от любовницата си, Камелия затвори заведенията.

[caption id="attachment_425263" align="alignright" width="300"]Камелия Изоставената Камелия ще плаче за Люси Дяковска, но уви[/caption]

Блондинката получи своята звездна популярност покрай Люси, която безсърдечно заряза преди година и се хвана с щерката на естрадната легенда Йорданка Христова. Двете с дизайнерката и фотографката шумно демонстрираха връзката си, като Ивана непрекъснато мъкнеше любовницата си по светски партита. Камелия не се ползва с добро име сред обществото. Хората по-скоро я познават като използвачка, която се прикрепя към финансово стабилни жени, които да я издържат.

Но с връзката си с Ивана мераците на Камелия секнаха. На щерката на Данчето до гуша й дошло от вечните оплаквания и мрънкане на половинката й и тя решила да й покаже пътя. Ивана била на път завинаги да затръшне вратата след гаджето си, за да не се окаже в ситуацията на Люси, която остана с отъняла кесия заради алчността на Камелия.

Папараци са засекли Камелия да стои с часове пред заведението на Ивана и да я очаква да се появи. Но щерката на Данчето Христова била непреклонна и дори не й вдигала телефона. Сломена, Камелия ронели сълзи и обикаляла улиците като натирено псе, само и само да зърне своята любима.