ВИП Брадър ще отнесе глоба заради Зорница Линдарева

Съветът за електронни медии глобява ВИП Брадър.

Риалити форматът ще отнесе сериозна глоба заради изцепките на скандалната манекенка Зорница Линдарева, която си спечели прозвището „разбивачка на семейства”. Някои от тях дойдоха в повече на зрителите, които се оплакаха от показаните неприлични кадри в ефира преди полунощ.

Припомняме, че миналата вечер по време на елиминациите във ВИП Брадър, манекенката показа бюста си пред камерите, излагайки се пред цяла България.

[caption id="attachment_425221" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър ще отнесе глоба заради Зорница Линдарева ВИП Брадър ще отнесе глоба заради Зорница Линдарева[/caption]

Разбира се скандалните кадри, които уж бяха цензурирани доставиха огромно удоволствие на мъжката половина на човечеството. От СЕМ са категорични, че ще наложат солидна глоба на Нова тв заради излъчените във ВИП Брадър кадри преди 23.30 ч., когато пред малкия екран има и непълнолетни. Георги Лозанов, който е председател на СЕМ коментира пред в. „Телеграф”, че не може да каже със сигурност дали ще бъде наложена глоба, тъй като още не е гледал записа, но подчерта, че ако има неприлични кадри, със сигурност ще си понесат последствията.

Междувременно стана ясно, че милионерската щерка Ели Гигова е на сухо от две години насам. Тя трудно можела да закрепи сериозна връзка поради трудния си характер, с който отблъсква мъжете. В същото време пък тя не е момиче за една нощ и така дълго време се оказала без мъжки ласки. Не може да се отрече, че макар и доста незабележима, тя е една от най-неконфликтните личности в къщата на ВИП Брадър. За момента категорично отказва да разкрие пред съквартирантите си дали вече е срещнала половинката си. Тя е категорична, че колкото по-малко се знае за личния й живот, толкоз по-добре за нея, предвид, че вече се е опарила достатъчно след публичната си връзка с Петко Димитров.

От близкото обкръжение на Ели Гигова споделят, че не е от лесните момичета, след като с лека ръка успя да изтрие връзката си с Петко. Очевидно е, че тя търси нещо повече от свалка за една нощ. Мълвата носи, че наследницата на Николай Гигов е имала кратка лятна авантюра с бизнесмена Димитър Тодоранов, то връзката им се разпаднала още в зародиш, пише pik.bg.