Самолетите и хеликоптерите в небето притесниха участниците във ВИП Брадър

Звездите в къщата на ВИП Брадър изпаднаха в паника.

В причина за паниката се превърна прелитането на самолети и хеликоптери над къщата. Заради изолацията им от външния свят, съквартирантите от ВИП Брадър не знаеха за провеждането на авиошоуто, което бе организирано близо до София. Най-много от появата на десетки хеликоптери и самолети над къщата, се стресна певицата Йорданка Христова. Тя се притесни, че България е започнала война, предвид траекторията на летателните машини. Йорданка Христова бе убедена, че Русия ни е нападнала и съвсем скоро ще последват ожесточени военни действия.

[caption id="attachment_425213" align="alignright" width="300"]Самолетите и хеликоптерите в небето притесниха участниците във ВИП Брадър Самолетите и хеликоптерите в небето притесниха участниците във ВИП Брадър[/caption]

По-късно двамата с треньора Тити Папазов коментираха, че по всяка вероятност страната ни се е включила във военните действия в Украйна и поради тази причина изпращаме въздушна помощ. Тити Папазов бе убеден, че ако има война, ще им бъде съобщено и на тях, тъй като това не е нещо, което може да бъде скрито. На свой ред пък Йорданка Христова заяви, че вероятно са ги забравили, а малко след това допълни, че ако България е влязла във война, то форматът ВИП Брадър трябва да се прекрати и съквартирантите да бъдат освободени, пише bliasak.bg. Някои от съквартирантите дадоха предложение да попитат Биг Брадър какво става и защо е това концентрирано присъствие на летателни апарати в небето, но така и не стана ясно дали остана само като предложение или получиха отговор.

Междувременно стана ясно, че наследничката на Йорданка Христова – Ивана, е изгонила приятелката си Камелия. Припомняме, че Камелия нашумя покрай участието си в един от предишните формати на шоуто, в което влезе заедно с Люси Дяковска. Камелия заряза Люси безпощадно преди около година и се хвана с дъщерята на Йорданка Христова. Тя е всеизвестна с факта, че търси жени със стабилно финансово положение, които да я издържат. Този път очевидно планът на златотърсачката е бил осуетен, тъй като Ивана е решила да сложи край на връзката им, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Слава”.