Зорница Линдарева ще си остане само с претенциите, ето каква е истината!

Зорница Линдарева е не само сред най-омразните съквартиранти в къщата на ВИП Брадър. Въпреки претенциите си, любовницата на съпруга на Жени Калканджиева Тачо не се къпе. С тази липса на хигиена изкусителката напълно е отблъснала съквартирантите от себе си.

Устатата бивша водеща на незабравимото „Сигнално жълто” Албена Вулева сподели пред Евгени Минчев, че не е виждала Зори често да влиза в банята, за да си взема душ. Въпреки уверенията на манекенката, че държи на визията си, явно тя го прави като разчита само на скъпа козметика, но не и на елементарни хигиенни навици, които включват и ежедневно вземане на душ.

[caption id="attachment_425203" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева не се къпе и това отврати всички съквартиранти[/caption]

Зорница Линдарева не е спряла да бъде спрягана в Къщата сред съквартирантите, но сега името й е синоним и на мърлящина сред играчите от едно от най-вървежния реалите формат по Нова телевизия. Според устатата Албена Вулева или Зорница Линдарева изпитва неописуем ужас от водата и мокрото, или не е свикнала да си взима всеки ден душ.

Според Албена Вулева Зорница Линдарева трябва да е най-нечистоплътната бръмчалка, която не спазва дори и елементарни хигиенни навици.

Не само ежедневното къпане е в устата на жените от Къщата на ВИП Брадър. Те все по-често коментират и факта, че Зорница Линдарева не си сменя и бельото. Тя карала с едни и същи гащи дни наред, не си перяла и връхните дрехи. Зорница Линдарева почти не влизала в пералното помещение, за да извърши необходимата хигиена и да си изпере дрехите, които носи на гърба си. Манекенката дори понамирисвала, а заради почти целодневното наливане с алкохол миризмата й била направо непоносима. Опитите на някои от съквартирантите да й подскажат, че е време за баня тя подминавала по маниера си равнодушно или с усмивка на психически нестабилна жена.