Евгени Минчев не спря да ръси обиди срещу съквартирантите!

Евгени Минчев в типичния си стил направи на пух и прах представите за хората, с които делеше едно помещение преди да бъде изведен снощи от Къщата на ВИП Брадър. Светсткиятлъв категорично отсече, че не би искал да има нещо повече оттук-нататък с естрадната ни прима Йорданка Христова. Той заяви това сутринта в предаването на Гала „На кафе”.

Според пиара на звездите за него естрадната ни легенда е просто една лицемерна и властна жена. Освен това била и дребнава, защото се карала за парче сирене и „вадила маслинки на хората от устата”. Евгени Минчев толкова бил стресиран от безконечните й забележки за храната, че дори в къщи „питал хладилника си дали ще му даде парченце сиренце”, с насмешка заяви ексцентрика пред смаяните гости на Гала.

[caption id="attachment_425199" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев не спря да обижда съквартирантите и извън Къщата[/caption]

Съквартирантите, с които определено би поддържал връзка и извън шоуто били Ели Гигова, с която имал среща в Париж другия месец, Камелия Тодорова и танцьора Атанас Медсечков. Пълна лъжа била за него мераците на Атанас Месечков да създаде семейство, да има жена и малки дечица. Желанието му той сравни с това на небето да растат краставички. Според паркетния лъв Месечков още дълго щял да акостира на другия бряг и едва ли някога ще премине в редиците на хетеросексуалните мъже.

Сарказмът си пиара на звездите не спести и за истинските отношения с актьора Иво Аръков. Той категорично застана зад думите си, че за него между Иво Аръков и гаджето му Мика Стоичкова е нямало нищо повече от приятелство. И не той, а героят от „Фамилия” първи му хванал нежно ръката и го гледал влажно в очите, но това не е показано на видеото в Къщата.

Актьорът изобщо не му действал, защото в Къщата се разплул, наддал повече от десетина килограма и бил далеч от идеала да мъж. С всеки изминал ден Иво Аръков добивал габаритите на България по време на Санстефанското споразумение, по своя си маниер обрисува пълнеенето на Иво в Къщата Евгени.

Пиарът на звездите не подмина и темата за собствената си самота. Той каза, че така си е избрал да жинее. Ако е искал да има някой до себе си би го сторил, тъй като имало много мераклии да се ползват от благините му. Евгени Минчев категорично подчерта, че част от хонорара си ще даде на ветераните от войната във Великобритания.