Това е истината за Влади Въргала и съпругата му!

Въздух под налягане се оказала раздялата на Влади Въргала и съпругата му Силвия. Двамата не само не се разделяли, ами напротив, отношенията им били напълно нормални. Съпругата му дори на няколко пъти го посещавала, докато той е бил в Къщата, но това не се е излъчило. За да бъде по-интересно, самият Влади измислил сюжет да участва в шоуто като мъж с проблеми в брака. После идеята му допаднала на продуцентите и сценаристите, които разбрали, че в драмата има повече зрителски интерес и засилили първоначалния замисъл.

[caption id="attachment_425195" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала и Силвия разиграват цирк[/caption]

Затова Влади Въргала уж „хлътнал” по моделката и бивша любовница на Тачо Зорница Линдарева. Актьорът заяви в Изповедалнята, че има чувства към Зорница и дори я обича. Той дори си „призна”, че ако бил навън би имал и по-различно отношение към изкусителката, защото тя е много готина и носи женска хищност в себе си, която силно му действа. Тези негови думи уж разстроили брачната му половинка Силвия, тя изпаднала в шок и депресия и заявила, че окончателно къса със съпруга си. Дори жълтите издания написаха, че половинката му е подала молба за развод. Нищо подобно обаче не се е случило.

Силвия била дори горда, че Влади помага на едно напълно обаркано момиче да „открие центъра” и да се отърве от зависимостта си от алкохола. По-нататък в „изповедта” на Влади, която не е излъчена той казвал, че никога не е изневерявал на Силвия и към Зорница изпитва чувства като баща към дъщеря. Като приятел е готов и да й помогне в борбата с чашката. Самият актьор чистосърдечно призна в една от игрите на ВИП Брадър, че е имал проблем с алкохола, но семейството му е застанало зад него. Само силната вяра и обичта към най-близките му са го отървали от страшния порок.

Негови близки приятели го оправдават, че той си е измислил тези драми с цел да си повиши рейтинга и да остане по-дълго в шоуто. Причината е неговите филмови проекти, в които той иска да вложи голяма част от хонорара си. Парите, които ще вземе от участието си във ВИП Брадър биха се увеличили, ако Влади Въргала изкара по-дълго в Къщата и се превърне в интересен играч за зрителите. Хонорарът ще заглади и недоразуменията с жена му, за които Влади намекна, че са заради пари.