Скандално известната раздавачка на морал Албена Вулева крие черно петно в биографията си

Мръсна тайна от миналото на Албена Вулева видя бял свят.

Скандално известната раздавачка на морал крие черно петно в кратката си обществена биография. Запознати припомнят, че през декември 2006 година, Албена Вулева, която по това време бе водеща на предаването „Сигнално жълто” открадна козметика от щанд на хипермаркет „ХИТ” в кв. „Младост” в София. Албена Вулева бе заловена на местопрестъплението, тъй като камерите успели да запечатат пъргавостта й, докато се опитвала да прибере кремовете в чантата си.

[caption id="attachment_425173" align="alignright" width="300"]Скандално известната раздавачка на морал Албена Вулева крие черно петно в биографията си Скандално известната раздавачка на морал Албена Вулева крие черно петно в биографията си[/caption]

На охранителите направило впечатление, че Албена Вулева била придружена от добре облечен младеж, с който избирали храни близо 15-тина минути, след което се отправили към козметичните щандове. Докато двамата разглеждали козметиката, изведнъж Албена Вулева се приближила към един от рафтовете и набързо смушила нещо в чантата си, след което тръгнала към касата да плати покупките. Вместо обаче да извади прибрания в чантата крем, тя замълчала. Албена Вулева била спряна на входа на хипермаркета от човек от охраната, който й обяснил деликатно, че се налага да върне обратно стоката, която не е платила. Вместо да се засрами от постъпката си, тя категорично заявила, че не е прибирала нищо в чантата си и изсипала редица обидни думи на охраната, след което го призовала да повика полиция.

Докато охранителят се обаждал на полицейските власти, Албена Вулева хукнала заедно с мъжа, който я придружавал към тъмносиньо БМЛ и изчезнали. Няколко минути по-късно на място пристигнал екип на VII РУП. От хипермаркета подали жалба срещу Албена Вулева, срещу която била образувана преписка. След този инцидент, скандалната Албена Вулева дълго време не смееше да си покажи носа навън и не се появяваше на публични събития. Към днешна дата обаче очевидно е забравила услужливо за кражбата си и си позволява да се проявява като пътеводител на общественото мнение, пише pik.bg.