Емо Чолаков категорично отказва да мине под венчило

Шеговитият синоптик Емо Чолаков взе изненадващо решение.

От обкръжението на Емо Чолаков твърдят, че решението му много огорчило половинката му, която е бременна с втората им рожба. Въпреки, че двамата са заедно от доста години, синоптикът от bTV продължава да се инати да мине под венчило. От пиар отдела на медията категорично опровергаха мълвата, която се носи напоследък, че Емо Чолаков възнамерявал да се ожени за половинката си Красимира в близко бъдеще.

[caption id="attachment_425160" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков категорично отказва да мине под венчило Емо Чолаков категорично отказва да мине под венчило[/caption]

Всеизвестен е фактът, че Емо Чолаков винаги е заставал твърдо против брака и поради тази причина живее вече 10 години с половинката си на семейни начала, но без да узакони официално връзката си Галя Джорева от bTV заяви, че информацията, че Емо Чолаков ще се ожени след като се роди втората му рожба е плод на измислици. Поне новината, че ще става отново татко, се оказа достоверна. Емо Чолаков и половинката му са в очакване на син. Двойката има прекрасна дъщеря на име Ема. Тя настоява бебето да носи името на дядо й Тома, пише pik.bg. На този етап обаче родителите й все още не са дали съгласието си.

Припомняме, че преди известно време на бял свят излязоха неподозирани разкрития за Емо Чолаков. Оказва се, че е непоправим мачо. Из коридорите на медията усилено се носи мълвата, че синоптикът е голям палавник не само пред камерите, а и под завивките. След като неотдавна призна каква е тайната му за успешен брак, Емо Чолаков успя да се превърне в тема номер едно в медията, в която работи. Синоптикът подшушнал на колегите си, че тайната на дългия и щастлив брак се крие в редовните интимни отношения между двамата партньори. Той разкрил, че за да не угасне страстта, през годините е полагал сериозни усилия и дори често пъти прибягвал до услугите на магазините, предлагащи играчки за възрастни.