Плеймейтката Елена Кучкова се срина

Елена Кучкова е съсипана.

Откакто е под покрива на къщата на ВИП Брадър, Елена Кучкова постоянно сънува кошмари. Почти всяка вечер плеймейтката сънува погребение на някой от близките си – майка, баща, сестри, братя…

На няколко пъти Елена Кучкова видяла в кошмарите си смърт, ковчези и погребения. Заради тези сънища тя се буди посред нощ цялата обляна в пот. Елена Кучкова подчертава, че няма нито братя, нито сестри и поради тази причина недоумява какви са тези братя и сестри, които сънува всеки път. Тя е на предела на силите си и е силно разтревожена дали всичко навън е наред. Горещата участничка сподели пред останалите съквартиранти, че се опасява за роднините си, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_425156" align="alignright" width="300"]Плеймейтката Елена Кучкова се срина Плеймейтката Елена Кучкова се срина[/caption]

Припомняме, че преди броени дни плеймейтката взриви обществото с признанията за интимния си живот. При все, че рядко се случва да говори за настоящия си приятел, който според думите й бил народен представител в 42-то Народно събрание, когато проговори за отношенията помежду им, тя изважда на показ доста пикантни подробности. Елена Кучкова досега не е пропуснала нито една възможност да отбележи колко добър е приятелят й под завивките, допълвайки, че много й угажда. В един от разговорите обаче, тя се изпусна, че приятелят й я е умолявал да правят тройка с друга жена. Елена Кучкова обаче категорично орязала желанията му, заявявайки, че е егоист и не е съгласна да го дели с друга жена при каквито и да било обстоятелства.

Силиконката непрестанно афишира с това колко е разкрепостена в леглото, но даде ясно да се разбере, че не си пада по тройки, дори и с двама мъже. Тя е категорична, че предпочита да дели завивките си само с един човек – любимият й мъж. Както вече ви информирахме, Елена Кучкова е била жертва на домашно насилие. Именно този факт я принудил да замине за Англия едва 18-годишна.