Евгени Минчев за пореден път показа чепатия си нрав в сутрешното шоуЕвгени Минчев се нахвърли върху Гала с обиди: "Лицемерка долна"

Евгени Минчев за пореден път показа защо е сред най-скандалните родни знаменитости. Паркетният лъв, който снощи беше изгонен от шоуто ВИП Брадър, по традиция пристигна тази сутрин в студиото на Гала и "На кафе", за да разкаже за престоя си в шоуто.

[caption id="attachment_425148" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев влиза при Гала Евгени Минчев влиза при Гала[/caption]

Буквално с влизането си в студиото обаче лордът се обърна към водещата с доста нелицеприятни епитети, сред които "Долна, фалшива лицемерка". Обиграната Гала не трепна, още по-малко, че не стана съвсем ясно дали бившият ватман наистина мисли това, което каза, или просто се прави на интересен, в типично негов стил, коментират зрителите.

Това обаче беше едва началото от сутрешното представление на лорда. Евгени Минчев се усъмни, че кафето, което му сервират, е отровно. "Може да го е правила Йорданка Христова", усъмни се паркетният лъв. Той не пропусна да коментира "колежката" си от Политбюрото в Къщата, изтъквайки, че освен него, тя е била единствената друга звезда в шоуто.

Прекалено властният й нрав обаче й изиграл лоша шега и в крайна сметка не само той, но и останалите съквартиранти започнали да я отбягват. Заради статута й на най-заслужилата звезда в шоуто обаче, никой не смеел да й каже нищо. Единствено Минчев й се опълчвал, което пък доведе и до дрязгите помежду им, въпреки привидното им разбирателство в първите дни.

Пиарът изтъкна, че той и певицата са спели в отделни стаи в Образцовия дом на риалитито единствено и само благодарение на неговите клаузи в договора, който успял да договори с продуцентите на ВИП Брадър и с Нова телевизия, предават от vsekiden.com.