Не се предадох, доверих се на билките и спасих сестра ми от алкохолната зависимост

Гласувайте за статията

Сестра ми имаше проблем с алкохола, който сега вече отшумява, благодарение на билките в капките Алкофитал

биките Моята сестра е на 26 години. Близо 5 години си имаше работа с един женен мъж, който уж всеки момент щеше да се разведе. Накрая я излъга, заряза я и тя започна да пие. Много тежко го прие, но в крайна сметка трябваше да стане. По-добре сама, отколкото с някакъв лъжец.

Понеже на мен никак не ми харесваше това, че е започнала да пие повече, аз реших да се допитам до една моя приятелка, която работи в аптека какво може да се направи. Значи, аз наричам нейното прекаляване с алкохола алкохолна зависимост, защото разбрах, че няма да е далече времето, когато тя наистина ще стане зависима. И постъпих правилно като започнах да й давам капките Алкофитал. Техният състав е от билки, които стопират постепенно употребата на алкохол и така се случва след време, че онзи, който преди е пил много, вече не може да понася алкохола.

Сестра ми не знаеше, че й давам от капките Алкофитал, понеже реших да стане тайно от нея. Не сгреших изобщо. Само за три месеца тя започна да се оплаква, че вече и алкохола не й е вкусен и не пие толкова. Четох, че трябва да мине време при онези, които много са пили и след това отказват алкохола, за да спрат да пият. Аз не съм се надявала това да стане за два дни, но все пак виждам надежда за нейното възстановяване от алкохолната зависимост. Капките Алкофитал се оказаха моя таен съюзник в борбата с нейния порок.

Калина Братанова от Пловдив

 

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

http://youtu.be/3TY0Iq06y2Y

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар