Алена прогнозира агресия и изблици в парламента

Астрологът Алена направи страховита прогноза за новия парламент.

Тя твърди, че в 43-то Народно събрание ще има редица прояви на агресия и изблици. Албена посочва, че преобладаващите зодиакални знаци на новите народни избраници са огнени – Лъв, Овен и Стрелец, което значи, че отново ще станем свидетели на гневни изблици и проява на агресия, които ще бъдат напълно необосновани.

В ефира на bTV Алена прогнозира, че преговорите за съставянето на кабинет ще стигнат до финал в съвсем скоро време. Според нея новото правителство ще е стабилно, но и този път няма да мине без задкулисна договорка.

[caption id="attachment_425120" align="alignright" width="300"]Алена прогнозира агресия и изблици в парламента Алена прогнозира агресия и изблици в парламента[/caption]

Междувременно стана ясно, че депутатите от 43-то Народно събрание ще се возят в Audi A8. 70-те лъскави автомобила ще струват 723 275 лв. без ДДС. Техническите данни на новите возила на депутатите сочат, че могат да ускорят до 100 км/ч за 6.1 секунди, а максималната скорост, която могат да достигнат е 250 км/ч.

Що се отнася до разхода на гориво, депутатските коли ще горят по 6 литра на 100 километра. Возилата отговарят на стандарта Евро 6 от гледна точка на екологията. Лъскавите коли за депутатите от парламента разполагат с мултимедийна система с цветен дисплей и аудио уредба, DVD-плеър. Сред технологиите, които са внедрени е и автопилот за задаване на постоянна скорост, както и борд компютър, който подава предупреждения за възможни неизправности. Страничните стъкла на автомобила, както и задното пък са с електрически щори, а тапицерията на седалките е изцяло от естествена кожа.

Информацията гласи, че новите Audi А8, в които ще се возят народните избраници са с петгодишна гаранция, в която е включена и сервизната им поддръжка. Освен това НСО е подписала и два други договора за доставка на още 12 автомобила "Опел Астра" и един "Мицубиши Фузо". Общата стойност на трите поръчки възлиза на 1 059 655 лв. Запознати посочват, че това са били първите поръчки, които е направил новият началник на службата – Ангел Антонов, който пое поста на 2 юни, пише pik.bg.