Ето коя е новата изгора на Слави Трифонов

0

Връзката на Слави Трифонов с Мартина Огнянова се разпаднала заради пищна чалгаджийка

Броени дни, след като стана ясно, че Слави Трифонов се е разделил с Мартина Огнянова, стана ясно и коя е новата му изгора.

Жълтите издания твърдят, че новата изгора на Слави Трифонов е фолк звездата Деси Слава.
Към днешна дата тя е жури в предаването „Гласът на България”, чийто продуцент е Слави Трифонов.
Запознати твърдят, че апетитното миньноче заместило успешно Мартина Огнянова в сърцето на Слави Трифонов.
Припомняме, че булевардните издания отбелязаха, че Слави Трифонов и Мартина са се разделили заради изневярата на шоумена.
Сега пък на бял свят излезе информацията, че шоуменът изневерил на балерината с Деси Слава, пише pik.bg.

Слави Трифонов замени Мартина с Деси Слава
Слави Трифонов замени Мартина с Деси Слава

Припомняме, че раздялата на Слави Трифонов с Мартина Огнянова я остави без работа. Отношенията помежду им били толкоз обтегнати, че шоуменът я застави да напусне работа и да търси нова реализация извън фирмата му „Седем осми” и bTV.
Повече от очевидно е, че двамата разбиха мечтите си за семеен уют и дете на пух и прах.
В последно време Мартина Огнянова бе забелязана да посещава многократно офиса на фирмата, който е разположен в административната сграда на НДК.
Любовта между шоумена и варненката Мартина Огнянова се разгоря през 2010 година напук на наложените от самия него правила, забраняващи категорично всякакви връзки между служителите от екипа на шоуто.

Шоуменът въведе в сила тази заповед заради емоционално нестабилния басист Георги Минчев-Годжи, чиито връзки с няколко от балерините на „Магаданс” се провалиха с гръм и трясък.
Първоначалните подозрения сочеха, че в причина за раздялата се е превърнал фактът, че Мартина Огнянова имала връзка с Борис Солтарийски, която Слави Трифонов така и не успял да преглътне.

Хората от екипа на Слави Трифонов коментират, че връзката на Борис Солтарийски с Мартина Огнянова била прекратена окончателно едва след като сключи брак и стана баща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.