Новите депутати ще се радват на луксозни придобивки

Новите депутати тънат в лукс и разкош, докато народът изнемогва. НСО вече похарчи 1 милион лева за новите избраници на народа. Напомняме ви, че точно толкова поиска новият шеф на службата като заем от служебното правителство.

Службата има един от най-високите бюджети за тази година на фона на недостигащите бюджети за болниците и лечебните заведения. Въпреки това новият директор на службата, охраняваща властта - Ангел Антонов се жалваше, че бюджетът на службата е крайно недостатъчен и има недостиг от 1,3 милиона лв.

Малко след идването на поста си Антонов сключва и първия договор от името на НСО. Той е за покупка на чисто нови автомобили. Поръчката е на стойност над 1 милион лева. От новите придобивки на службата ще се възползват новите депутатите. Шефът на НСО поръча за тях 7 свръх луксозни автомобила. Марката, на която той заложи е Ауди.

[caption id="attachment_425113" align="alignright" width="300"] депутати Новите депутати с коли за 1 милион[/caption]

Новите автомобили, които са 70 на брой, струват над 700 000 лева. Цената, на която службата ги е купила, е много по-ниска от пазарната им стойност. НСО не пести за комфорта на новите депутатите. Автомобилите са снабдени със всички екстри, които предлага немският автомобилен гигант.

Возилата на новите депутати развиват скорост до 250 км/ч. Те вдигат 100км/ ч за около 6 сек. Разходът на гориво за изминаването на 100 км с луксозните автомобили е 6 литра. Лъскавите возила разполагат с автопилот, бордов компютър, TV, DVD и електрически щори на стъклата. Салонът на луксозните возила е от естествена кожа.

Автомобилите на новите депутати отговарят напълно на европейски изисквания за еко стандарти.

Освен тази поръчка за новите депутати, службата е направила и още една, която е на стойност над 300 000 лева. Тя е относно закупуването на товарен автомобил "Мицубиши" и 12 леки коли "Опел Астра". Тези автомобили също ще бъдат използвани за нуждите на новите депутати, пише Всеки ден.