Тити Папазов привлече съквартирантите си да му помогнат в каузата за спасяването на „Левски”

Треньорът Тити Папазов отново успя да се докосне до сърцата на съквартирантите във ВИП Брадър и ги накара да се разридаят дружно.

От това, което зрителите на риалити формата видяха, не остана и частица съмнение, че любовта на Тити Папазов към баскетболния отбор „Левски” е необятна. Йорданка Христова, за която е всеизвестно, че е заклета цесекарка призова и феновете на ЦСКА също да помогнат. Искрената реч на Тити Папазов посветена на любимия му отбор „Левски” успя да разчувства и най-безчувствените съквартиранти. Той заяви, че любовта му към отбора е толкоз необятна, че дори не смее да си представи, че ще трябва някой ден да се раздели с него. Тити Папазов показа какво означава „Левски” за него и призова хората да му помогнат да го спаси.

[caption id="attachment_425095" align="alignright" width="300"]Тити Папазов привлече съквартирантите си да му помогнат в каузата за спасяването на „Левски” Тити Папазов привлече съквартирантите си да му помогнат в каузата за спасяването на „Левски”[/caption]

Съквартирантите направиха символични дарения за каузата на Тити Папазов като се разделиха със своя любима вещ. Накрая всички съквартиранти запяха химна на „Левски”. По-рано стана ясно, че Тити Папазов е изявил желание да напусне ВИП Брадър по собствено желание, тъй като не може да бъде достатъчно полезен на отбора си от разстояние. Запознати припомнят, че Тити Папазов напуска къщата на шоуто вече два пъти. Първият път той напусна къщата, за да участва в „Сделка или не” по Нова тв. Той игра, за да спечели пари, с които да подпомогне финансирането на отбора си. Вторият път Тити Папазов напусна шоуто, за да ръководи любимия си отбор по време на мача от Адриатическата лига с Мега Визура.

След победата на нашите с 98:89 точки, Тити Папазов заяви, че е благодарен на целия щаб, тъй като вършат основната работа, докато той е във ВИП Брадър. Треньорът заяви още при влизането си в риалити формата, че се е съгласил да участва заради каузата да спаси баскетболния отбор. В крайна сметка Тити Папазов взел решение да си тръгне от ВИП Брадър, тъй като предстоят още важни мачове за „Левски”, пише pik.bg.