Хубавата Валя се явила в съня на леля си

Хубавата Валя от Бургас била отровена.

Това твърди лелята на медицинската сестра, която разкрива, че племенницата й се явила в съня й и й казала, че е отровена. Припомняме, че хубавата Валя изчезна мистериозно на 15 април, а трупът й бе открит на 19 май в напреднал стадий на разлагане. Лелята на хубавата Валя твърди, че я е сънувала на 25 юни (точно един месец след погребението й). Медицинската сестра излязла от ковчега и седнала в скута й, след което започнала да повръща. Отначало лицето й било почерняло, но колкото повече повръщала, то се прояснявало.

[caption id="attachment_425086" align="alignright" width="300"]Хубавата Валя се явила в съня на леля си Хубавата Валя се явила в съня на леля си[/caption]

И тя като майката на хубавата Валя не вярва, че племенницата й сама е посегнала на живота си, пише "24 часа". Пенка Иванова (майката на Валя Иванова) е убедена, че дъщеря й е била отвлечена, след което убита. Тя споделя, че два дни преди изчезването й, дъщеря й била видимо притеснена и споделила, че не може да спи нощем. Поради тази причина майката на хубавата Валя предполага, че някой я е притискал. Наблюдаващият прокурор Димо Маджаров заяви, че е поискал да бъде удължен срокът на разследването, който изтича след броени дни (на 18 октомври). Маджаров е възложил на служителите от Криминална полиция към ОД на МВР в Бургас конкретни задачи, свързани с исканията на Пенка Иванова.

Наблюдаващият прокурор е категоричен, че дори и най-малката следа, която изскочи по случая, трябва да бъде проверена. Както вече писахме, по искане на Пенка Иванова предстои да бъде издирен и разпитан неизвестен мъж, който се опитал да се свърже с хубавата Валя дни преди изчезването й. Почернената майка е поискала да бъде разпитан повторно възрастният рибар, който откри цигарите и мобилния телефон на хубавата Валя на моста, откъдето се предполага, че се е хвърлила. Пенка Иванова настоява да бъдат проверени внимателно и контактите на хубавата Валя в социалните мрежи, пише pik.bg.