Ванга със зловещо предсказание за свой близък

Ванга със зловещо предсказание за свой близък
5 (100%) 1 vote

Думите на Ванга се сбъднали в предречения от нея ден

Пророчеството на Ванга ни кара да настръхваме и до днес. Десетки са предсказанията на петричката пророчица, които са се сбъднали. Сбъдването на някои от думите си, тя е видяла приживе, други се сбъдват след смъртта й, а трети може би ще се сбъднат някой ден.

Ванга освен, че е имала дарбата да предсказва съдбата на напълно непознати хора, тя е имала способността да вижда бъдещето и на най-близките си хора. Приживе тя прави зловещо предсказание на един от братята си, което за съжаление се сбъдва в деня, предсказан от нея. Пророчицата Ванга предрекла края на един от двамата си братя Васил.

По онова време имало партизански бригади. Васил искал да участва в тях и решил да се включи. Младият мъж действал тайно с помощта на другия си брат Тома и сестра им Любка.

Ванга

Ванга предрекла смъртта на брат си

Тримата се разбрали да заминат без да казват на никого. Още тогава Ванга разбрала за намерението на брат си. Тя го извикала при себе си и му казала да не заминава, защото няма да се върне жив и когато навърши 23 години ще бъде убит. Непокорният Васил не повярвал на думите на сестра си и се записал в бригадата.

Той станал командир на една от командирските бригади. Първата му задача била да взриви моста в село Фурка. Васил изпълнил заръчаното, но докато слагал взривните вещества на мястото, паспортът му изпаднал от джоба. Ден по-късно документът е бил открит от немците, които започнали да издирват брата на Ванга под дърво и камък.

Германците събрали местните хора в селската църква и ги заплашили, че ако не си признаят кой от тях е взривил моста, ще ги запалят в Божия дом. Тогава братът на Ванга си признал, че е той.

Васил бил подложен на адски мъчения, преди да бъде убит от германците в деня, когато навършил 23 години, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар