ВИП Брадър отново излъга зрителите

ВИП Брадър за пореден път направи зрителите си на калинки като ги излъга по изключително нагъл начин.

Оказва се, че излизането на паркетния лъв Евгени Минчев от къщата на ВИП Брадър е пълен фалш. Още вчера през деня някои медии написаха, че съквартирантът, който ще напусне къщата, е Евгени Минчев. Той си тръгна не по волята на зрителския вот, а поради факта, че договорът му за престой в риалити формата изтекъл. Продуцентите на ВИП Брадър обаче представиха нещата така, сякаш той е бил изгонен по волята на зрителския вот.

[caption id="attachment_425080" align="alignright" width="202"]ВИП Брадър отново излъга зрителите ВИП Брадър отново излъга зрителите[/caption]

Защитничката му в живото предаване Ирина Тенчева заяви, че нито един от лицемерите, които са чакали с нетърпение да седнат на трапезата му, за да ги представя, не се е трогнал да пусне SMS в негова защита. Самият Евгени Минчев заяви пред Ники Кънчев, че е влязъл в къщата с идеята, че ще остане много кратко време, но очевидно хората и продуцентите са го харесали. Паркетният лъв определи ВИП Брадър като велика игра. Той заяви, че най-важните уроци, които е научил от престоя си с останалите съквартиранти са, че трябва да живее с мнението на останалите и да бъде толерантен към тях. В заключение Евгени Минчев посочи, че престоя му в къщата заедно с още 16 души да него е било огромно изпитание.

Малко преди да напусне къщата на ВИП Брадър, Евгени Минчев се опита да стопли отношенията си с Камелия Воче. Той отправи редица комплименти към нея, за която е ясно, че му е заклет враг. „Лордът” взриви ефира на Нова тв, заявявайки, че Камелия Воче е уникална жена и би си легнал с нея, тъй като си пада по по-възрастни дами. Преди това паркетният лъв подчерта, че това са нейното червило и прическа и изглежда ослепително за разлика от предишните дни. Певицата се почувства поласкана от думите му и обясни, че лошият й външен вид предишните дни се е дължал на недоспиване, пише pik.bg.