Лора Караджова вече е горда майка на момиченцеЛора Караджова лично се похвали със щастливото събитие в профила си във Фейсбук

Лора Караджова стана майка! Певицата даде живот на първородната си дъщеря и побърза сама да се похвали с щастливото събитие. В профила си във Фейсбук гордата майка приветства момиченцето, за което тя и половинката й са избрали името Алиса.

[caption id="attachment_425035" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова[/caption]

Досущ като повечето си колеги, и щерката на Данчо Караджов от Сигнал се възползва от банка за стволови клетки, в която да замрази клетки на наследничката си, в случай, че един ден има нужда от тях. Както знаете, Лора Караджова изненадващо обяви преди няколко месеца, че очаква дете от приятеля си - Вальо Славов.

Преди него изпълнителката имаше осемгодишна връзка с Део, но изненадващо за всичките им фенове, двамата най-неочаквано се разделиха. Първоначално и двете звезди отказваха да обсъждат какво е довело до краха на връзката им. Едва преди няколко месеца стана ясно, че щерката на Данчо Караджов е направила спонтанен аборт когато е била бременна в третия месец с детето на Део.

Тази лична драма белязала отношенията им и те постепенно се отчуждили един от друг. След раздялата им Лора бързо бързо си намери нова любов в лицето на любителя на екстремните спортове Валентин от Варна. Още на петия-шестия месец от връзката им певицата научила, че е бременна.

Самата тя признава, че инициативата да имат дете дошла изцяло от Вальо. Той настоявал двамата да станат родители, а Лора Караджова разкрива, че ако е зависело от нея, е щяла да чака последния влак, научиха от vsekiden.com. Очевидно бременността й се отрази повече от добре, тъй като малко преди да роди Алис дъщерята на рок легендата от група "Сигнал" сподели, че откакто е научила, че ще става майка, животът й се е изпълнил със смисъл и открила стимул да живее и да продължи напред.