Жени Калканджиева обработила не само съпруга, но и любовника на Мая Илиева!

Жени Калканджиева изобщо не си е губила времето. Шестата по хубост в света е вкарвала в леглото си много знакови фигури от подземния свят. Изневерите на десетина години по-младия от нея съпруг Тачо е просто бяла светлина в мрака. Жени Калканджиева е спала с двама от мъжете на Мая Илиева.

Преди да се оженят с Жоро Илиев манекенката е била в обятията му. След като го зарязва, тя мачка чаршафите с шефа на сикаджите – Красимир Маринов - Маргина.

[caption id="attachment_425026" align="alignright" width="265"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева забърсала и любовника на Мая Илиева[/caption]

Жени Калканджиева е вършела креватни гимнастики и с един от любовниците на Мая Илиева- Николай Иванов. Известният като Шванца й е бил гадже и при една от командировките на Мая извън страната, той е имал гореща свалка с Жени Калканджиева. По това време шефката на модна агенция „Визаж” отива във Варна, за да проведе конкурс за Мис България. Но в морската столица се явяват едва осемнадесет кандидатки.

Сломена, Жени отива в елитна дискотека в Слънчев бряг и се отдава на редовните си занимания – много алкохол и вредни вещества. Нощният клуб го държи бащата на Шванца- Радо. Там Жени се запознава с Ники, между тях искрата пламва и вечерта те се озовават в апартамента на Николай. Но връзката им продължава и след това. По това време мъжа й Тачо се забърква със Зорница Линдарева. За да го накаже и спаси от клюката, Жени го изпраща при родителите му в Испания.

По това време моделката продължава да върти любов с Николай Иванов. След като послушкото се връща при Жени, в столицата, семейството си дава уж втори шанс. Дали обаче са се справили с отворените си връзки се видя от отношенията им в Къщата на ВИП Брадър, където Жени и Тачо не престанаха с кавгите. От съжителството им пред очите на цяла България се разбра също, че семейство вече между тях няма от дълго време.