Унижената съпруга на Влади Въргала го изхвърля от семейното им жилище, което и без това е ипотекирано

Половинката на Влади Въргала не е на себе си през последните дни. Силвия е изпаднала в дълбока депресия заради близостта на актьора с бившата любовница на Тачо – Зорница Линдарева. В Къщата на ВИП Брадър 2014 се заформи нова любовна драма, като неочаквано в нея главна роля заема актьорът. Той призна пред цяла България, че не е безразличен към моделката и ще я подкрепя до края на шоуто. Това било черешката на тортата, която накарало благоверната му съпруга Силвия да изпадне в нервна криза Още в началото на шоуто Влади Въргала призна, че двамата с жена му са имали тежки моменти и само заради детето са се задържали заедно. Финансовите проблеми на актьора още повече изострили ситуацията в семейството.

[caption id="attachment_425006" align="alignleft" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала и Силвия се карали за щяло и нещяло[/caption]

Близки до семейството разкриват, че двамата се карат за щяло и нещяло и скандалите били ежедневие за тях. Силвия била твърдо против мъжът й да приеме поканата за участие във ВИП Брадър, но в крайна сметка склонила, за да вкарат някой лев в опразнената до шушка семейна хазна. Половинката на актьора вече горко съжалява, че е пуснала мъжа си в предаването. „Това е истинско унижение и не искам да го виждам повече!” – ридаела тя, потънала в сълзи, пред свои близки приятелки. Сега Силвия е категорична, че няма да приеме отново Влади Въргала у дома, след като го видя да тича след Зорница Линдарева като влюбен ученик. Бившата на Тачо пък прие с отворени обятия чувствата на актьора, само и само да има защита в шоуто. Така ще се окаже, че когато напусне Къщата на ВИП Брадър, Влади Въргала може да остане на улицата. Съпругата му вече е заявила, че няма да го приеме в и без това ипотекирания им апартамент. Жилището стана залог, след като актьорът взе банков кредит, за да финансира филма си "Шменти капели" – проект, който обаче претърпя финансов крах.