„Сървайвър” е подложил на сериозно изпитание участниците

Певецът Крум направи разтърсващи разкрития за „Сървайвър”.

Вечно усмихнатият певец разкрива пред репортери любопитни и разтърсващи факти от пребиваването си в „Сървайвър” Камбоджа. От думите му става ясно, че още на третия ден от престоя си в риалитито, е щял да припадне, тъй като е получил тежко подсичане в интимната област.

Крум твърди, че доста време обмислял дали да вземе участие в „Сървайвър”. Преди да се съгласи се посъветвал с колежката си Джина Стоева, която преди време също взе участие в риалитито. Макар, че Джина му казала, че е доста „тегаво”, той все пак решил да замине.

[caption id="attachment_424989" align="alignright" width="300"]„Сървайвър” е подложил на сериозно изпитание участниците „Сървайвър” е подложил на сериозно изпитание участниците[/caption]

Към днешна дата обаче е категоричен, че ако е знаел какъв ужас му предстои да изживее, е нямало да тръгне, защото е щял да се изплаши. Крум разкрива, че това, което го е плашило най-много е неизвестността – какви ще са игрите и до каква степен ще са гладът и мизерията. Певецът категорично отрича мълвата, че е заминал за Камбоджа да участва в „Сървайвър” заради лихвари, които го били подгонили.

Крум заявява, че били като глутница вълци с главатар. „Сървайвър” е подложил на сериозно изпитание физическата, духовната и психологическата издръжливост на участниците. Певецът разкрива, че е получил подсичане на „топките” заради мръсотията, която царяла наоколо. Дори се наложило да пропусне няколко игри, тъй като ходил като „разкрачено пате”. Освен това ходили като животните да копаят дупки, за да свършат нормалните си физиологични нужди, след което ги заравяли, за да не го настъпи някой.

Певецът си спомня, че по някое време наоколо заприличало на минно поле и не останало място за заравяне. Смрадта, която се носила наоколо допълвала мизерията. Освен океана и плажа, на който били ситуирани, Крум не успял да види нищо друго от околностите, тъй като им било забранено да напускат лагера от съображения за сигурност. В заключение Крум посочва, че изолацията, на която били подложени в „Сървайвър”, едва не го докарала до лудост, а за капак на всичко едва не изгубил мъжеството си, пише Блиц.