Пореден словесен сблъсък между Волен Сидеров и Сашо Диков

Волен Сидеров и Сашо Диков влязоха в словесен сблъсък. Стажантът и атакистът кръстосаха шпаги в нощта преди изборите, но репортажът от словесната престрелка беше излъчен вчера в предаването на белокосия водещ по Нова тв.

Типично в свой стил Волен Сидеров отвърна с атака на въпросите на журналиста. Националистът започна словесната нападка с упреци относно външния вид на Сашо Диков. Волен Сидеров захапа журналиста, заявявайки, че се е запуснал много и е пуснал голям корем. Политикът посъветва Сашо Диков да се стегне и да отслабне, тъй като се появява на телевизионния екран във вид, който не е естетически. Волен Сидеров се обърна към Стажанта с думите, че от уважение към зрителите, би било редно да се облече с риза и костюм.

[caption id="attachment_424963" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Волен Сидеров захапа Сашо Диков[/caption]

Сашо Диков също не остана длъжен на хапливия журналист и го нарече маршал Жуков, който е победител във войната. Волен Сидеров продължи с нападките, заявявайки, че в България има много хора, които живеят на ръба на оцеляването, но Сашо Диков, както и много от колегите му не са от тях, пише Всеки ден.

Политикът допълни, че неговите доходи са прозрачни и той е декларирал всяка стотинка, която получава в Сметната палата, за сметка на повечето журналисти у нас. Волен Сидеров отново подхвана темата за платената журналистика.

Масло в огъня наля съпартиецът му Десислав Чуколов, който заяви, че заплатата на Сашо Диков е 18 000 лева месечно.

Белокосият журналист избухна и заяви, че това не е вярно. За пореден път той отправи покана към Волен Сидеров и съпартийците му да дойдат в студиото му в Нова тв, където ще имат възможност да си "премерят" заплатите, пише Всеки ден.