Зорница Линдарева получи изненадващ „шамар” от родителите си

Скандалната манекенка Зорница Линдарева бе унизена публично.

Публичното унижение на Зорница Линдарева дойде не от кой да е друг, а от родителите. Майка й разтърси обществото, заявявайки изненадващо, че дъщеря й преувеличава значително за лукса, в който е израснала.

Припомняме, че пред останалите съквартиранти във ВИП Брадър, разбивачката на семейства неведнъж е споделяла, че родителите й разполагат със завидни финансови възможности и са й осигурили прекрасен живот.

[caption id="attachment_424947" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева получи изненадващ „шамар” от родителите си Зорница Линдарева получи изненадващ „шамар” от родителите си[/caption]

Майката на Зорница Линдарева обаче заяви в ефира на Нова тв, че дъщеря й преувеличава за лукса, в който е живяла. Тя предположи, че вероятно става въпрос за някакви комплекси или пък има по-различни критерии за заобикалящия я свят. Другото, което разкриха родителите на Зорница Линдарева бе, че тя е влошила изключително много здравословното си състояние покрай булимията. От думите на майка й стана ясно, че Зорница Линдарева е била в осми клас, когато се е появило тежкото хранително разстройство. В заключение тя посочи, че е горда с дъщеря си, че е успяла да се пребори с този проблем след лечението, продължило повече от 15 години, пише pik.bg.

Междувременно стана ясно, че спокойствието на Зорница Линдарева съвсем скоро ще бъде нарушено. Тя дори не подозира, че отново ще й стане доста тясно в къщата на ВИП Брадър, след като продуцентите върнат Тачо отново в шоуто. Той обаче не се връща, за да заслужи изгубения хонорар, а за да укрепи семейните си отношения с Жени Калканджиева. Няколко дни, след като напусна къщата на ВИП Брадър, Тачо заяви, че е осъзнал, че с Жени не трябва да се разделят. След всички скандали и публични унижения, на които се подложи известната двойка, сега Тачо ще се опита отново да сглоби пъзела на семейното щастие. Дали обаче ще успее или ще срещне сериозен отпор в лицето на съпругата си, която при един от скандалите го предупреди, че ще я загуби, предстои да разберем.