Ето какво не остана скрито от ВИП Брадър

Мръсните тайни на къщата на ВИП Брадър видяха бял свят.

Съпругът на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо не успя да скрие разочарованието си от поведението на екслюбовницата му Зорница Линдарева в къщата на ВИП Брадър. Тачо е разгневен от твърдението на Зорница Линдарева, че докато двамата са имали връзка той я е удрял и постоянно я подлагал на тормоз. Това твърдение на скандалната моделка, спечелила си прозвището „разбивачка на семейства” накара Тачо да я нарече „луда”, допълвайки, че определено не е добре с главата.

[caption id="attachment_424936" align="alignright" width="300"]Ето какво не остана скрито от ВИП Брадър Ето какво не остана скрито от ВИП Брадър[/caption]

Половинката на шестата по красота в света твърди пред списание „Блясък”, че никога не си е позволявал да я удари. Бившият участник във ВИП Брадър се чувства крайно обиден от това, че Зорница Линдарева излъгала за отношенията им, обвинявайки го в тормоз. Тачо се закани, че е готов да съди скандалната манекенка, ако не си признае, че е излъгала. В крайна сметка обаче едно е сигурно - все нещо е успяло да привлече вниманието му към Зорница Линдарева, за да изневери на съпругата си с нея. Той признава, че единственото, с което манекенката го е пленила е вниманието и нищо повече. Стефан Манов заяви в прав текст, че бившата му любовница не е „кой знае каква красавица”. За да не я обиди, Тачо спира до тук с разкритията за нея. Единственото, което допълва е, че Зорница се е появила в подходящия момент – точно когато двамата с Жени Калканджиева имали сериозни търкания. За разлика от съпругата му, Зорница Линдарева го изслушвала и това го впечатлило изключително много, пише pik.bg.

Всъщност, ако Зорница Линдарева се е успокоила, че проблемите й с Тачо в къщата на ВИП Брадър са останали в миналото, то жестоко се лъже. Според последната информация, продуцентите на ВИП Брадър са откликнали на молбата на Тачо да го върнат обратно в шоуто, за да му дадат шанс да се извини на съпругата си и да заздрави семейството си. Очевидно продуцентите са съзрели в тези бъдещи сцени главоломно нарастване на рейтинга.