Кейт Мидълтън се върна в дома на родителите си, отказва да живее в двореца със съпруга сиКейт Мидълтън е напуснала двореца Кенсингтън

Кейт Мидълтън напусна съпруга си Уилям и двореца Кенсингтън, който обитава заедно с него! За радост на феновете на кралската двойка причината за решението на херцогинята на Кеймбридж не е настъпила драма в отношенията между съпрузите и разрив в брака им. Просто Кейт Мидълтън кара изключително тежка втора бременност - факт, който е добре известен от няколко седмици.

[caption id="attachment_424933" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън се изнесе от двореца Кейт Мидълтън се изнесе от двореца[/caption]

Нещо повече, бременността на съпругата на Уилям с второто им дете е още по-проблемна и от първата, която също не беше никак лека. Заради това херцогинята е предпочела да се върне в дома на родителите си в Бъркшир, където да бъде постоянно заобиколена с грижите им.

Въпреки, че в двореца в Кенсингтън са й осигурени постоянни грижи от персонала и медицински специалисти, младата жена е избрала да прекара поне първите месеци от бременността си в имението на майка си и баща си, тъй като при тях се чувствала по-добре, отколкото в двореца.

Приятелки на Кейт Мидълтън издават, че тя открай време е много близка с майка си. Затова и била убедена, че от нея и от жената, която я е бавила като малка, ще получи цялата помощ и съдействие, които са и необходимо в този деликатен момент.

Херцогинята на Кеймбридж е взела заедно със себе си и първородният си син Джордж, на чието разположение са цял куп бавачки и помощници, готови да отменят майка му в грижите за него.

Действително, откакто се е преместила при родителите си в Бъркшир, Кейт видимо изглежда по-спокойна и отпусната, разкриват близките й, научиха от hotarena.net. Съответно и състоянието й се стабилизирало.