Тачо не е единственият, който е посегнал на Зорница Линдарева

Скандалната Зорница Линдарева се забърква в ситуации, в които почти винаги се намира между шамарите в буквалния смисъл. Оказва се, че лабилната моделка е била бита не само от мъже, с които е имала връзка, но и от измамените им половинки.

Поредната драма с участието на Зорница Линдарева се разиграла преди години в столичен мол. По това време моделката има връзка със семеен мъж, който по-късно, за да й отмъсти, "предава" нея и Тачо на Евгения Калканджиева, научи Хот арена.

[caption id="attachment_424920" align="alignright" width="300"] Зорница Линдарева Бивш любовник на Зорница Линдарева я предал на Калканджиева[/caption]

Зорница Линдарева се засякла с любовника си в мола, където вдигнала чутовен скандал пред погледа на стотици посетители на търговския център. Любовникът на моделката бил със съпругата си и двете им деца. Зорница Линдарева побесняла, виждайки щастливото семейство пред себе си. Тя поздравила любимия си, заявявайки пред жена му, че от три години я лъже, че ще се разведе.

Думите й дошли като гръм от ясно небе за неверния съпруг, който се опитал да запази самообладание. Съпругата на бизнесмена не успяла да се сдържи и нахвърлила върху Зорница Линдарева не само с крясъци, но и с ритници. Очевидци разказват, че Зорница Линдарева си е тръгнала насинена от мола.

Веднага след скандалната случка, любовникът на моделката заминал със съпругата си на пътешествие в чужбина, където успели да закрепят брака си. През това време Зорница Линдарева успяла да оплете в мрежите си Тачо.

Завръщайки се в България, бившият на Зорница Линдарева решил да си отмъсти. Научавайки за връзката на моделката с Тачо, той веднага я издал на Жени Калканджиева. От там нататък развоят на събитията е ясен за всички. Драмата на любовния триъгълник Тачо - Зорница Линдарева - Жени Калканджиева се пренесе и на телевизионния екран чрез участието им във ВИП Брадър.