Нана силно озадачи всички с думите за своя син!

Водещата на „Съдебен спор” Нана Гладуиш шашна публиката със своето откровение. Тя заяви на всеослушание, че малкия й син е глупавичък. Това стана по повод последната серия на известното предаване по Нова телевизия. Епизодът разказваше за една възрастна майка, която е загубила сина при странни обстоятелства в Гърция.

За смъртта му тя обвинява семейство цигани, които се препитавали в съседната ни южна страна с просия. Тя ги обвини, че те са отвлекли сина й и са го принудили също да проси в Гърция и да им дава спечеленото, като периодично са го били и подлагали на тормоз.

[caption id="attachment_424915" align="alignright" width="300"]Нана Гладуиш Нана Гладуиш изръси, че синът й бил глуповат, с което шашна всички[/caption]

В резултат на това и раните, които е получил от не лечението му мъжът е починал. В предаването майката търси обезщетение в размер на петдесет хиляди евро от циганите. Водещата на предаването Нана Гладуиш обаче запита какво е било психическото състояние на сина й. В резултат на това тя изтърси, за да разведри напрегнатата обстановка в студиото и че малкия й син е глуповат. Това шокира не само публиката, но и зрителите от синия екран.

Нана Гладуиш е известна с острия си език и нестандартното си поведение. Тя се оказа истински борец, като победи коварната болест рак.

Амбициозната водеща създаде и своя фондация „Нана Гладуиш-една от 8” за подпомагане на жени, пострадали от коварната болест. Тя успя да интерпретира значението на болестта със своето виждане и във фондацията, която основа. Според Нана ракът не трябва да се приема като наказание, което чисто психологически е много по-зле това мислене, а като подарък, на който стойността и значението му се разбира много по-късно. Водещата обясни, че тя учи жените, които идват при тях в клуба именно на това. Болестта Нана Гладуишразглежда и обяснява, че е подарък, защото тя ти дава шанс да научиш нещо, да го преодолееш, а и да се срещнеш с различни хора.

Широко усмихната, излъчваща позитивна енергия, Нана Гладуиш всяка събота и неделя събира на телевизионния екран хора, които спорят или са недоволни от други събеседници в „Съдебен спор”. Любимата телевизионерка на хиляди българи я видяха и като участничка в танцувалното шоу „Денсинг старс”. Тя се оттегли поради зрителския вот, но заради усилените тренировки напрежението болестта й се влоши тя трябваше известно време да засили ударната доза на лекарствата. Но Нана Гладуиш устоя и на това предизвикателство, като доказа, че е силна и много упорита.