Иво Аръков проговори за връзките си с Мария Илиева и Мика Стоичкова!

Актьорът Иво Аръков е убеден, че певицата Мария Илиева не е поръчала той да бъде бит. Хубавецът, който е част от съквартирантите във ВИП Брадър е повече от сигурен, че тази гнусна постъпка не е дело на певицата, за която се твърди, че е била негово гадже в началото на кариерата му.

Припомняме, че героят от култовия български сериал „Фамилията” бе пребит пред дома си в квартал „Манастирски ливади”. Той бе нападнат от двама маскирани, които му нанесоха сериозен бой и той бе откаран за лечение в болницата. Според криминалистите якия пердах е бил по-скоро за сплашване, отколкото с цел грабеж.

[caption id="attachment_424909" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков не вярва двете дами да са поръчали побоя му[/caption]

Ченгетата работиха по няколко версии, но из публичното пространство плъзна слуха, че Иво е посочил в показанията си като евентуален извършител Сашо Майнезата. Името на милионера са забърка заради това, че той е имал съмнения, че неговата бивша вече любовница Елен Колева е имала връзка с актьора. Бизнесменът я обвини, че докато е била с него е имала и други паралелни връзки с други мъже, сред които и с Иво Аръков. Богаташът обаче официално отрече да е замесен в подобно дело, като заяви, че той сам си върши нещата, а не изпраща някой да му върши мръсната работа.

После се пусна слуха, че другото бившо гадже на Иво-Мика Стоичкова е поръчала боя. Иво и щерката на Камата имаха дружба повече от година. Дори се заговори, че искат да заминат зад океана и там да продължат с кариерите си. Идеята беше Мика Стоичкова да продължи да развива дизайнерския си бизнес и да прави телевизионна кариера, а приятелят й да се пробва в киното. Но двамата неочаквано се разделиха, като изтъкнаха причината, че независещи от тях обстоятелства са ги разделили. После се прокрадна версията, че родителите или самата Мика е пуснала побойниците по петите на бившото си гадже.

Иво Аръков отрече категорично и този слух. Той заяви пред списание „Блясък”, че това не може да се случи. Той бил повече от убеден, че неговата екс приятелката, дъщерята на Модерния ляв е инициирала подобна гадост. Иво Аръков просто иска повече да не му се случва отново същата ужасия. Но е убеден, че този, който стои зад всичко това може отново да го повтори. Просто Иво Аръков знае, че никой, включително и той не е застрахован против насилието.