Засрамените родители на Зорница Линдарева се опитаха да изчистят името й

Засрамените родители на номинираната отново Зорница Линдарева се опитаха да изчистят името й и името на семейството си.  Двамата се съгласиха да дадат интервю пред Нова тв. Въпреки отчаяните опити на двамата родители да изчистят името на наследницата си от позора, но въпреки намеренията си не успяха.

От срам бащата на Зорница Линдарева не обели нито думичка, а майка й отчаяно търсеше начин да я защити. Преди няколко дни се появи слух, че бащата на Зорница Линдарева иска да съди ВИП Брадър заради шамара, които неадекватната му щерка отнесе от Тачо. Именно тази сцена стана причината съпругът на Жени Калканджиева да бъде изгонен от Къщата.

[caption id="attachment_424914" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева лъже, че е от заможно семейство[/caption]

Родителката на скандалната моделка заяви, че много се радва, че зрителите са дали втори шанс на дъщеря й тя остана в Къщата, въпреки че беше номинирана за изгонване. Майката на бившата на Тачо разкри, че повечето от думите й са силно преувеличени. Тя опроверга твърдението, с което дъщеря й постоянно спекулира. Най-голямата гордост на Зорница Линдарева е произходът й. Блондинката постоянно парадира, че произхожда от заможно семейство и не се нуждае нито от пари, нито от слава.

Оказва се, че родителите й са съвсем обикновени хора и единственото скъпо нещо, което са дали на щерка си, е образованието й.

Майката на Зорница Линдарева е убедена, че дъщеря й се опитва да избива комплексите си, парадирайки постоянно с това, че е от богато семейство, пише Хот арена, цитирайки БЛИЦ.

Това обяснява изказванията на моделката по време на пиянския й период, в който тя говореше единствено за скъпи придобивки.

Майката на Зорница Линдарева разкри, че тя се е разболяла от булимия, когато е била в осми клас, но за щастие е успяла да се пребори с тежкото заболяване.