Съпругата на Влади Въргала отчаяна от видяното, вдигна ръце!

Комикът Влади Въргала е на път да провали брака си. Актьорът влезе в Къщата на ВИП Брадър да стабилизира финансовото си положение и да се измъкне от капана на безпаричието. Но поведението на съпруга й вътре направо взривила съпругата му. След като видяла провокативните кадри на мъжа си с любовницата на Тачо съпругата на Влади Въргала Силвия изпаднала в ужасно раздразнение. Тя била категорична , че това е краят на брака им, който и без това в последно време бил доста нестабилен.

zori_vladiПрипомняме, че Влади Въргала се сближи опасно с психически лабилната Зорница Линдарева. Той твърдеше, че това е повече от чувство на съжаление и желание да я закриля от всички, като й се нахвърлиха вътре в Къщата и бяха против нея. От поведението на самия актьор се видя, че чувствата на Влади Въргала са по-дълбоки и не се касае само за приятелско рамо и закрила. Актьорът каза в Изповедалнята на ВИП Брадър, че обича моделката и то пред лицето на цяла България. Именно това признание до краен предел накарало Силвия да изтрещи и да е повече от категорична, че с дългогодишния им брак вече е свършено.

Близките до семейството са убедени, че вина за това има Влади Въргала. Не само това, но той е прекалил и те твърдо застават зад позицията на съпругата му. Силвия изпаднала в нервен срив от видяното по телевизията и най-близките до семейството им са категорични, че вина за това има Влади Въргала. Те обясниха, че брака им се намира в криза заради крайно неразумната постъпка на Влади.

Съпругата му застанала зад него, когато той имал неблагоразумието да ипотекира семейното им жилище, за да реализира мечтата си за собствения си филм. Идеята обаче се провалила и сега семейството е на път да изгуби дома си. Силвия обаче подкрепила мъжа си, каквото и да й е коствало това. Била зад него и когато Влади Въргала се е лекувал от зависимостта си от чашката. Но това, че той я изложи пред зрителите в цялата страна, като демонстрира чувствата си към една алкохоличка, това минало границата на търпението му и жена му нямала да му прости, заканила се Силвия и то с право, подкрепят я всички около нея.