Николай Бареков отнесе голяма подигравка

Николай Бареков отнесе голяма подигравка
5 (100%) 1 vote

Бизнесмен се подигра на Николай Бареков

Предизборните обещания на Николай Бареков станаха обект на подигравки. Евродепутатът отнесе голяма подигравка от бизнесмена Огнян Донев, който беше гост в бТВ. Бизнесменът коментира изказването на Николай Бареков, че ако спечели изборите ще създаде 1 милион нови работни места.

Бизнесменът иронизира изказването на Николай Бареков, заявявайки, че ако той създаде нови 1 милион работни места, ще му бъде нужно да внесе около 600-700 000 работници, които да работят на тези места. Огнян Донев заяви, че политиците не могат да създават работни места, освен свързаните с предизборните щабове.

Николай Бареков

Николай Бареков отнесе жестока подигравка

Бизнесменът коментира и изборните резултати. Той заяви, че е редно лидерът на партията победител да стане премиер. Огнян Донев е председател на организация КРИБ, която дни преди изборите се срещна с лидера на партията, пише БЛИЦ. Той заяви, че подкрепя политика, насочена към Европа и се надява скоро да се разреши и въпроса със спрените еврофондове.

Огнян Донев заяви, че през последните няколко години е бил разпънат чадър над определени фирми и те са получавали подкрепа. Бизнесменът каза, че не е обвързан с нито една партия и не му е искана подкрепа за определена политическа сила.

Донев предрече и съдбата на предстоящото правителство в случай, че то тръгне по пътя на предходното. Според него, ако новият премиер върви по стъпките на стария, правителството ще оцелее не повече от 2 години.

Председателят на КРИБ е убеден, че политиците могат да дата своя принос за икономическия просперитет на страната ни единствено, създавайки предпоставки за разкриването на нови работни места, но не и да ги създадат. Така бизнесменът коментира абсурдното твърдение на Николай Бареков, че ще създаде нови 1 милион работни места само за няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Николай Бареков отнесе голяма подигравка”

 1. Корма Илиева

  окт. 10. 2014

  Напротив, възможно е, ако се намалят някои данъци и се извадят фирмичките от сивия сектор.

 2. Дедо Пене

  окт. 10. 2014

  Не е нереално това, просто сме затънали в определен тип мислене.

 3. А Огнян Донев да се беше сверил информацията и да види, че става въпрос за 8 годишен план, което прави 150 хил работни места на година. Е това г-н Донев ако е непостижимо, значи държавата ни не отива на добре!

 4. Ами, ако започнем да произвеждаме нещо, планът не е недостижим. Все пак, това се отнася за 8 годишен период.

 5. Новатори

  окт. 10. 2014

  Като извадите фирмите от сивия сектор, всичко може да стане реалност.

 6. Тролчо Дудуков

  окт. 10. 2014

  Да,ама Никиту духна в Европа и обещанията ,който даде стават кьорфишек.Вече неговите тролове не му се връзват на празните приказки.

Добавете коментар