Сладката Крисия Тодорова представи невероятната си песен за Евровизия!

Уникалната Крисия Тодорова от Разград и близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови ще представят България на детската Евровизия в Малта. Двете медии БНТ1 и Би Ти Ви са се обединили в името на родните таланти, които ще се борят за престижното място в световния конкурс за детски таланти. Целият концерт ще бъде излъчен на 15-ти октомври от БНТ. Талантите от света ще се надпреварват за първото място в столицата Ла Вилета, като това е третият опит на Слави Трифонов и неговия екип да покаже най-доброто, на което е способен.

[caption id="attachment_424834" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова Крисия Тодорова е по-сладка и уникална отвсякога[/caption]

Песента, с която невероятната Крисия Тодорова ще се състезава е „Планетата на земята”. Авторската песен на Крисия, в чието реализиране участва Дългия шоумен, Маестрото и Ивайло Вълчев разказва за една планета от деца, в която няма страх, войни и болести. БНВТ излъчва таланта, който да участва в престижния конкурс, тъй като е член на Европейския съвет за радио и телевизия. Тримата чаровници станаха популярни от участието си в знаковото шоу на Слави Трифонов, а журито, което ги е прослушвало останало омагьосано от дарбата на Крисия и гениалния акомпанимент на пиано на двамата близнаци.

Клипът на песента вече е готов и всеки може да го види на официалната страница на конкурса във Фейсбук. Една част от приходите в грандиозния форум ще бъдат дарени на организация, която защитава правата на децата по света.

България не е изпращала свои таланти от 2011 година. Последният участник е Иван Иванов, с песента си „Супергерой”. Преди това за престижното место са се борили детската вокална група „Бон-бон” и Кристияна Кръстева. Българското парче, изпълнено от сладката Крисия и невероятните Хасан и Ибрахим се превърна в хит в родните класации. Надеждата ни е то да оглави и световните.