Владимир Данаилов с разкрития за татко си и миналото! Преглеждания: 24290

Владимир Данаилов проговори пред Гала
3
3.5/5 - (2 votes)

Владимир Данаилов проговори за татко си, живота и вината си!

Владимир Данаилов ще гони бесовете в душата си с православни книги. Синът на великия ни актьор Стефан Данаилов твърди, че има големи проблеми със своята същност. Затова гордостта, славолюбието и различни „дяволски прегрешения” той категорично е решил да прогони веднъж завинаги с книгите. Както и да се стреми постоянно да е близо до Бог.

За тази цел наследника на актьора, кумир на поколения българки е решил не само да спазва седемте божи заповеди, но и да пости, както и да очисти душата си по всякакъв начин. Синът на Стефан Данаилов е в родината си и е на гости на майка си и новия й съпруг. Това Влади Данаилов сподели за зрителите на Нова телевизия, в предаването на Гала „На кафе”.

Владимир Данаилов
Владимир Данаилов проговори пред Гала

Владимир Данаилов със срам си припомни участието си в БИГ Брадър. В този сезон относно участието си каза, че е безкрайно огорчен от себе си заради това, че вътре в Къщата е псувал и е говорил нецензурни приказки. Младият мъж, който се е обърнал с цялото си сърце към православието заяви, че това поведение за него е срамно и той повече няма да го допусне. Синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева каза още, че много вярва в Божия син и когато е далеч от него, в душата му е пусто и самотно.

Владимир Данаилов сподели и бъдещите си планове пред Гала за зрителите. Той и жената, с която живее ще се женят в най-скоро време, но с православна церемония. Влади бил безкрайно огорчен, когато приятелката му заявила, че през живота си до днес Влади не е сторил никакво добро. Младият мъж призна, че тези думи на бъдещата му законна половинка така го жегнали, че той плакал цели пет часа. След което разбрал, че много грешен и решил с цялото си сърце и душа да се обърне към Бог и повече да не му дава гръб

Наследникът на легендата на родното ни кино Стефан Данаилов е категоричен, че е много грешен. Владимир Данаилов с чисто сърце сподели, че дори и лошото, което е сторил баща му през живота си и неговата съпруга Мария, той приема на своя гръб и ще се моли за изцелението на душите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Angelina Mednikarova казва

    Владимире, какво е сторил баща ти? В тази "изтория" има двама участници и това не е Мария. Ти нападаш не когото трябва! Иди на лекар момчето ми. Пак си вярвай в Господ, но имаш неистова помощ от психиатър! Аз ако съм на мястото на г-н Стефан Данаилов ще те лиша от всичко и няма да те погледна до края на живота си! Ти си болен, а също така и майка ти! Тя също има нужда от психиатър, та колкото и пъти да се омъжва, това няма изобщо да й помогне!

  2. Владимир Данаилов казва

    прощавайте, ако говорите за тези думи на автора, "Наследникът на легендата на родното ни кино Стефан Данаилов е категоричен, че е много грешен." Аз съм грешен, не баща ми. Всички сме грешни по естество, това е правилната вяра на Православието, но не осъждам баща ми, и не искам да го правя. Аз съм грешният, прощавайте за недоразумението.

  3. Teodora Do Oktay казва

    Тя говори за тези думи на автора-"адимир Данаилов с чисто сърце сподели, че дори и лошото, което е сторил баща му през живота си и неговата съпруга Мария, той приема на своя гръб и ще се моли за изцелението на душите им."….няма смисъл да се увърта!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.