С билкови капки сложих край на алкохолната зависимост

Гласувайте за статията

Опитвал съм се стотици пъти да се освободя от алкохолната зависимост, но до този момент не се случваше нищо повече от това да се отчая от себе си

силата на духа

С билкови капки сложих край на алкохолната зависимост

От една година ползвам билковите капки Алкофитал, които се продават в аптеките, а може и от интернет да се поръчат. Аз ги открих благодарение на едно момче от групата, която се събираме. Аз ходя и на сбирки с такива хора като мен, които имат проблеми с алкохола. Аз съм много амбициран сега да успея.

Искам да се освободя от алкохолната зависимост заради майка ми. Тя никак не иска да пия. Разболя се, и аз си казах, че ако спра да пия, тя ще оздравее. И сега правя всичко възможно, за да се случи това. Обещал съм на нея, на себе си и пред Господ съм обещал, ако ме чува.

Може за някои да се стори смешно това, но аз най-добре знам какво е половината ти живот да мине по инерция. Сега не съм толкова отчаян, че няма да се справя, защото имам цел, имам и средство. Заедно с моя терапевт и с капките Алкофитал аз съм убеден, че ще се справя. Не може алкохолната зависимост да е по-силна от мен и от желанието ми майка ми да оздравее. Сигурен съм, че това ще се случи и съм убеден, че всичко ще се оправи, защото никога до този момент не съм искал нещо толкова силно.

Михаил от София

 
 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар