Елена Кучкова разкри пикантни подробности от интимния си живот

Плеймейтката Елена Кучкова направи скандално признание пред съквартирантите във ВИП Брадър.

Макар рядко да говори за приятеля си, който бил народен представител в предишния парламент, тя изважда на показ изключително пикантни подробности за взаимоотношенията им. В предишни разговори Елена Кучкова не пропускаше да похвали приятеля си колко добър бил в леглото и че много й угажда. Вчера обаче тя се изпусна, че приятелят й я молил да направят тройка с друга жена.

[caption id="attachment_424806" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова разкри пикантни подробности от интимния си живот Елена Кучкова разкри пикантни подробности от интимния си живот[/caption]

Плеймейтката обаче отказала категорично. Припомняме, че колкото и разкрепостена да се изкарва Елена Кучкова, тя неведнъж е подчертавала, че е егоисти и не би се съгласила да дели любимия си мъж с друга при никакви обстоятелства.

Албена Вулева обаче полюбопитства в типични си стил и попита плеймейтката какво е мнението й за тройки, но с двама мъже. Силиконката даде ясно да се разбере, че колкото и разкрепостена да е, обича да дели завивките само с любимия си човек. Елена Кучкова също е от жените, които са ставали жертви на домашно насилие. Преди време (когато била 18-годишна) тя живяла с мъж, който непрестанно упражнявал физически и психически тормоз над нея. Този факт я принудил да забегне в Англия, само и само да се спаси от въпросния психопат.

Тя разкри пред съквартирантите някои подробности от кошмара, който е преживяла. Елена Кучкова сподели, че отначало всичко вървяло като по мед и масло и любимият й бил изключително нежен и любезен. Първо започнал да й удря „леки шамарчета” и тя си помислила, че такава е любовната игра. Постоянно обаче силата на шамарите се увеличавала, докато накрая приятелят й я биел редовно, от което изпитвал огромно удоволствие. Когато плеймейтката се отдръпвала настрани и започвала да плаче, приятелят й се настървявал още повече и след като я ступвал доволно, я хвърлял на леглото и я насилвал. След дълги размисли как да се отърве от този кошмар, Елена Кучкова решила да замине за Англия заедно със своя приятелка, пише pik.bg.